Евакуація з Уханя - що відбувається в Нових Санжарах
Категорія
Україна
Дата публікації

Евакуація з Уханя - що відбувається в Нових Санжарах

Евакуація з Уханя - що відбувається в Нових Санжарах
Джерело:  online.ua

Рано вранці у четвер, 20 лютого, у населеному пункті Нові Санжари на Полтавщині почалися протестні акції проти розміщення у медцентрі Нацгвардії українців, яких евакуювали з Китаю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Нацполіції.

За даними правоохоронців, місцеві мешканці близько 07:00 заблокували автодорогу із міжрегіональним значенням. Активісти опиралися поліцейським, які намагалися звільними проїзд для транспорта. Сталася короткочасна сутичка.

"Для припинення правопорушення працівники поліції встановили більше 10 найбільш агресивно налаштованих людей, роз'яснили їм юридичні наслідки вчинення протиправних дій та провели превентивні бесіди", - зазначили у правоохоронних оргранах.

Очільник полтавської поліції Іван Вигівський звернувся до протестувальників із закликом щодо дотримання закону заради безпеки громадян. Правоохоронці будуть перешкоджати усім спробам порушити закон.

Нагадаємо, у Нові Санжари вже 20 лютого мають привезти групу українців, яких раніше евакуювали з китайського Уханя через коронавірус.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський оголосив, що заходи безпеки  під час евакуації прийняли безпрецедентні. Охорона громадян, які прибудуть у Нові Санжари, буде суворіша, аніж у державного лідера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?