Поліція посилила режим у Києві - названо причини
Категорія
Україна
Дата публікації

Поліція посилила режим у Києві - названо причини

Поліція посилила режим у Києві - названо причини
Джерело:  online.ua

Національна поліція посилила режим патрулювання у Києві на четвер, 20 лютого. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу правоохоронних органів.

За офіційними даними, це пов'язано з роковинами трагічних подій 2014 року. У столиці прануються масові акції, що й викликало додаткову увагу з боку правоохоронців.

"За правопорядком у середмісті столиці стежитимуть працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу. Аби забезпечити мирне проведення запланованих акцій та не допустити порушень громадського порядку, ми залучаємо достатню кількість особового складу", - цитує пресслужба очільника поліції міста Сергія Крищенко.

Він зазначив, що київські правоохоронці також мають резерви. Їх використають у випадку ускладнення ситуації. Вони закликали організаторів та учасників акцій у столиці дотримуватися закону та не порушувати громадський порядок.

Нагадаємо, протягом 18-21 лютого 2014 року у центрі Києва сталася кульмінація протистояння суспільства та режиму Віктора Януковича. Саме у ці дні почалися масові вбивства протестувальників. Цих жертв пізніше назвуть Небесною сотнею.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно на Київщині оголосил попередження про проведення масштабних навчань силовиків СБУ. Вони носитимуть антитерористичний характер. Заходи плануються з 17 до 21 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?