Це неможливо: росіянка загнала Путіна у глухий кут одним запитанням
Категорія
Світ
Дата публікації

Це неможливо: росіянка загнала Путіна у глухий кут одним запитанням

Це неможливо: росіянка загнала Путіна у глухий кут одним запитанням
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін потрапив у нову конфузну ситуацію. Так, у російського президента мешканка Санкт-Петербурга поцікавилась, як прожити на 10 тисяч 800 рублів на місяць (приблизно 4 тисячі 140 гривень). Путін почав виправдовуватися, що його зарплата – не найвища в Росії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

На питання росіянки глава Кремля відповів: "Думаю, що дуже важко".

Однак жінка так просто не здалася і поскаржилася, що зарплата президента Росії явно більша, а той зауважив: "Не тільки у мене. Є набагато вищі зарплати. У президента не найвища зарплата".

Росіянка наголосила, що на прожитковий мінімум неможливо купити продукти в магазині, і запитала, як бути самотнім матерям, які виховують дітей.

"Я розумію. Тому ми зараз цілу програму підтримки сімей з дітьми проводимо. Велика програма", – відповів Путін.

Але росіянка не здавалася і запитала про пенсії людей з інвалідністю. Її знайомий з інвалідністю другої групи отримує 3 тисячі 800 рублів на місяць (приблизно 1 тисяча 450 гривень).

"Ми виходимо з того, що є якісь додаткові доходи. Звичайно, на ці гроші неможливо прожити. Держава робить все, що може", - виправдався очільник Кремля.

Окрім того, жінка також поскаржилася, що в неї виявили набряк мозку, тож у неї часто болить голова. На це Путін закликав її не впадати у відчай і запевнив, що "все зміниться".

Росіянка вирішила також нагадати, що суми оплати за квартиру, як і за капітальний ремонт, ростуть.

"Я в деякі країни приїжджаю, і дивлюся – стоять розвалені будинки. Просто руйнуються. Я питаю, чому. А тому, що прийняті закони, що не дозволяють підвищувати квартплату з одного боку, а з іншого – що забороняють виселяти тих, хто взагалі не платить. І все валиться", - відповів їй Путін.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Волкер назвав головну ціль Путіна в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?