Літак з евакуйованими з Китаю сів у Харкові - як його зустріли
Категорія
Україна
Дата публікації

Літак з евакуйованими з Китаю сів у Харкові - як його зустріли

Літак з евакуйованими з Китаю сів у Харкові - як його зустріли
Джерело:  057.ua

Близько 11:48 у четвер, 20 лютого, у Міжнародному аеропорту Харкова приземлився літак, який перевозить українців, евакуйованих з китайського Уханя. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання 057.

Під час надання трапу навколо лайнера пересувалися люди у білій формі. Паралельно до нього підвезли спеціальну техніку.

За словами керівника Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера, пересування евакуйованих - обмежене.

"Люди не будуть пересуватися містом. Їх зараз оглянуть і на п'яти автобусах повезуть у Полтавську область. Нацполіція забезпечить супровод евакуйованих", - додав посадовець.

Журналісти відзначають спокійну ситуацію в аеропорту - реєстрація на рейси триває.

Відомо, що борт з українцями вранці у згаданий день довго кружляв над територієї держав через нестабільність вказівок та повідомлень. Літак направили до аеропорту "Бориспіль" для дозаправки. Потів він вилетів у Харків.

Офіційні джерела стверджують, що 45 громадян розмістять у медичному центрі Міністерства внутрішніх справ у Нових Санжарах. Там вони проведуть два тижні.

Як повідомляв ONLINE.UA, поліцейська служба проінформувала про акцію протесту у населеному пункті, куди спрямують евакуйованих. Мешканці селища нібито не хочуть розміщення земля5ків з Уханя по-сусідству.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?