Не впадайте в істерику: МВС дало слушну пораду українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

Не впадайте в істерику: МВС дало слушну пораду українцям

Не впадайте в істерику: МВС дало слушну пораду українцям
Джерело:  online.ua

Очільник МВС Арсен Аваков терміново звернувся до усіх українців. Він підкреслив, що пасажири літака, які прилетіли з КНР через епідемію коронавірусу, абсолютно здорові. Міністр закликав громадян не панікувати і не протестувати проти розміщення їх на карантин. Про це повідомляє ONLINE.UA.

"45 громадян України і 27 громадян іноземних держав, плюс 22 члени екіпажу, поліцейські й лікарі. Усі ці люди сядуть (у Харкові – ред.) у спеціальні автобуси і поїдуть до місця, де будуть проходити так звану "обсервацію", в простолюдді карантин. Я радий вам сказати, що всі на борту здорові", - наголосив Арсен Аваков.

Окрім того, він звернув увагу на те, що у Китаї, коли проходили контроль, кількох людей зняли з рейсу. За словами чиновника, їх не взяли, бо були підозри в лікарів про те, що вони мають підвищену температуру. За попередньою інформацією вже зараз ясно, що ці люди все-таки не заражені були, просто нездужали.

"Усі ті, хто приїхав сюди зараз, здорові, добре почуваються, трохи втомилися, Це інформація прямо з борту літака", - зазначив Аваков.

Він також додав,  що було раніше вирішено, що літак сяде в аеропорту "Бориспіль" на дозаправку, адже у Харкові був туман – і літак не міг приземлитися. В Харкові літак пройде дезінфекційні процедури і люди доберуться до медустанови Нацгвардії на "відпочинок і 14-денний карантин".

Окрім того, міністр звернувся до мешканців Нових Санжар.

"Не треба піддаватися паніці, впадати в істерику. Не потрібно вірити непотрібним чутками ми зробили все, щоб наші громадяни були захищені від потенційних загроз. Імовірність якихось наслідків вкрай невисока", - додав Аваков.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Зеленський терміново звернувся до українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?