Відверта спланована провокація: МОЗ попередило українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Відверта спланована провокація: МОЗ попередило українців

Відверта спланована провокація: МОЗ попередило українців
Джерело:  online.ua

У Міністерстві охорони здоров'я спростували неправдиву інформацію про нібито поширення нового китайського коронавірусу в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництсов відомства.

За даними МОЗ, на території держави не зареєстровано жодного випадку Covid-19 - інфекції, яка почала свій руйнівний шлях з міста Ухань.

"Сьогодні, 20 лютого, зловмисниками розповсюджується неправдива інформація про начебто лабораторно підтверджені випадки коронавірусу COVID-19 в Україні. Ця інформація не відповідає дійсності і є відвертим фейком та спланованою провокацією", - зазначили у Міністерстві.

Посадовці зазначили, що таким чином намагаються розділити українське суспільство та створити загрозу для національної безпеки.

МОЗ закликає громадян не панікувати й перевіряти усю інформацію, яка надходить щодо коронавірусу.

Нагадаємо, у четвер, 20 лютого, в Україну прибув літак з громадянами, яких евакуювали з Уханя.

Як повідомляв ONLINE.UA, літак спочатку сів у Борисполі для дозаправки. Потім він вирушив до харківського аеропорту. Звідти усіх українців відправлять у супроводі лікарів та правоохоронців до медцентру МВС на Польтавщині у карантин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?