Артилерія працює: Туреччина почала операцію проти військ Асада
Категорія
Світ
Дата публікації

Артилерія працює: Туреччина почала операцію проти військ Асада

Артилерія працює: Туреччина почала операцію проти військ Асада
Джерело:  online.ua

Збройні сили Туреччини почали наступ на сирійські війська режиму Башара Асада, які базуються у північній провінції Ідліб. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відомості журналіста Юліана Рьопке і турецькі медіа.

За його повідомленням у Twitter, Анкара застосовує усю доступну техніку, включаючи танки й артилерію.

"Турецька армія розпочинає військові дії проти режиму Асада в провінції Ідліб. М60 (танки - ONLINE.UA) прямують до Найраба, спецпризначенці прямують до лінії фронту. Артилерія працює проти режиму. Літаки режиму та Росії продовжують атакувати довколишні міста", - проінформував журналіст видання Bild.

Схожі дані надали також CNN Turk та ціла назка турецьких ЗМІ. Вони додали, що на обдному боці з Анкарою виступила так звана сирійська опозиція.

Нагадаємо, поміж учорашними союзниками - Туреччиною та Росією - виникли критичні розбіжності щодо ситуації в Сирії. Російськи сили підтримують наступ асадівських військ в Ідлібі, який спричинив чимало жертв та новий потік біженців.

Ці рішення розкритикували в Анкарі та звинуватили Кремль у недотриманні домовленостей.

Як повідомляв ONLINE.UA,  турецький президент Реджеп Ердоган заявив, що нова військова операція може початися буквально у будь-яку мить.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?