Посол в ЄС назвав єдиний спосіб зупинити Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Посол в ЄС назвав єдиний спосіб зупинити Путіна

Посол в ЄС назвав єдиний спосіб зупинити Путіна
Джерело:  online.ua

Офіційний Київ знаходиться в постійному пошуку шляхів та інструментів, які допоможуть зупинити агресію РФ на Донбасі та в Криму. Так посол України в ЄС Микола Точицький озвучив новий спосіб боротьби з путінським режимом. Він підкреслив, що поступки агресору в надії на дружбу і принесення в жертву міжнародного права – це шлях в нікуди, тому потрібно застосувати силу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Euractiv.

"Єдине, що Кремль поважає - це сила" - наголосив Точицький.

За його словами, сила країн ЄЄ полягає в її єдності і солідарності, готовності захищати наріжні камені демократії та послідовності і наполегливості до тих пір, поки не буде досягнутий результат.

"Сила означає не йти на поступки агресору в надії, що він стане вашим другом, сила полягає в тому, щоб змусити агресора змінити свою поведінку. Єдність, солідарність і переговори з позиції сили - ось шлях до перемоги. Переговори, що приносять в жертву основи – дотримання міжнародного права, європейських цінностей і людських життів – це шлях в нікуди" - нагадав усім посол України в ЄС.

Український дипломат звернув увагу міжнародної спільноти на те, що в іншому випадку поступки Путіну та постійні загравання з агресором обійдуться Європі занадто дорого.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше політолог попередив, що між Сурковим і Козаком буде конфлікт. І команда українського лідера Володимира Зеленського може скористатися цією міні війною в Кремлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?