Нічого не втрачено: як Зеленський відповідав на скарги родичів Небесної Сотні
Категорія
Україна
Дата публікації

Нічого не втрачено: як Зеленський відповідав на скарги родичів Небесної Сотні

Нічого не втрачено: як Зеленський відповідав на скарги родичів Небесної Сотні
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський у шосту річницю розстрілу Небесної Сотні зустрівся з родинами тих, хто загинув в центрі Києва 20 лютого 2014 року. В ході зустрічі було обговорено багато важливих питань та озвучено чимало скарг з боку родичів загиблих під час Революції Гідності, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт ОПУ.

"Я як президент і влада – ми робимо все, щоб нічого не було втрачено, жодна деталь цієї справи. І попри те, як ішло слідство останні шість років, ми не лише цілком вас підтримуватимемо, а й повністю завершимо цю справу. Для мене особисто – це одна з пріоритетних справ. Ми робили все, щоб навіть після перезавантаження генеральної прокуратури і керівництва Державного бюро розслідувань ми не втратили деталей цієї справи та продовжили розслідування", - наголосив український лідер.

Родини загиблих поскаржилися на те, що вже 6 років чекають на результати розслідування злочинів проти учасників Майдану та покарання всіх винних. На їхні докори, окрім глави держави, також відповідали генпрокурор Руслан Рябошапка та т. в. о. обов’язків директорки ДБР Ірина Венедіктова.

Рябошапка нагадав усім, що у справах Майдану засуджено 44 людини. Ще 450 осіб намагаються притягнути до відповідальності.

"Жоден доказ не втрачено, жодна справа не втрачена. Нічого не пропало. І жоден день розслідування не втрачено", - відповіли Зеленський та Рябошапка.

Венедіктова також додала, що уже скоро у ДБР оголосять конкурс на посаду керівника управління зі справ Майдану.

"Конкурс буде відкритим, і родини героїв Небесної Сотні зможуть надати свого представника для контролю процесу", - заявила вона та закликала родини Небесної Сотні обговорити хвилюючі питання.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше скандальний президент-втікач Віктор Янукович в шосту річницю розстрілів на Майдані написав листа Зеленському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?