Росія влаштувала бомбардування в Ідлібі - Туреччина заявила про втрати
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія влаштувала бомбардування в Ідлібі - Туреччина заявила про втрати

Росія влаштувала бомбардування в Ідлібі - Туреччина заявила про втрати
Джерело:  online.ua

Російська військова авіація здійснила авіаудар по позиціях так званої сирійської озброєної опозиції, з якою воюєрежим Башара Асада. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ЗМІ, які цитують представників міністерства оборони РФ.

За офіційними відомостями, бомбардування прийшлося на північ САР, провінцію Ідліб.Цей акт став превентивним проти атак бойовиків.

Кремль стверджує, що втрати опозиції налічують танк, шість БМП та п'ять пікапів.

Паралельно з цим турецьке міністерство оборони оголосило про загибель двох військовослужбовців та пораненні ще п'ятьох. Втрат зазнали підрозділи в Ідлібі. Вони потрапили під авіаудар.

Утім, жодна сторона не визнала зв'язок між двома інцидентами.

Нагадаємо, сирійська армія продовжує за підтримкою Кремля вести наступ в Ідлібі, де також знаходяться позиції турецької армії. Анкара та Москва обмінялися звинуваченнями у порушенні домовленостей щодо Сирії.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні стало відомо про початок нової військової операції збройних сил Туреччини на півночі Сирії. Про неї неодноразово попереджував президент Реджеп Таїп Ердоган після провалу переговорів з Росіїю 18 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?