Ми вас там не залишимо: Зеленський дав важливу обіцянку
Категорія
Україна
Дата публікації

Ми вас там не залишимо: Зеленський дав важливу обіцянку

Ми вас там не залишимо: Зеленський дав важливу обіцянку
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський пообіцяв усім громадянам України та особисто Анастасії Зінченко, яку не евакуювали із Китаю разом із іншими через відмову залишити собаку, знайти спосіб повернути її додому. Про дзвінок українського лідера в соціальних мережах розповіла сама дівчина, яка наразі знаходиться в Ухані, передає ONLINE.UA.

"Я знаю Ви залишилися, тому що собаку не взяли на борт. Я тільки що про це дізнався. Дивіться, ми там Вас не залишимо. Хотів Вам особисто зателефонувати, бо для мене це дуже важливо. Ми обов'язково знайдемо засоби і шляхи, я просто недавно дізнався про цю проблему ... але ми знайдемо спосіб, щоб Вас повернути", - наголосив глава держави під час їхньої телефонної розмови.

В соціальних мережах дівчина повідомила підписникам, що український лідер "підбадьорив її та пообіцяв допомогти".

Варто зазначити, що 20 лютого Новосанжарська селищна рада невідкладно звернулася до глави держави Володимира Зеленського з проханням, щоб евакуйованих із Китаю людей не залишали на обсервацію у медичному закладі на території селища, тому що, за словами місцевих депутатів, заклад непристосований.

"Заходи безпеки – безпрецедентні. Зробили все можливе й неможливе, щоб гарантувати: вірус в Україну не потрапить. Декількох громадян не пустили на борт в Ухані, оскільки у них була трохи підвищена температура. Всі, хто піднявся на борт, у задовільному стані. Вони здорові, але мають пройти карантин і обсервацію протягом 14 днів", — відреагував на переживання українців Володимир Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше МВС пригрозило мешканцям Полтавщини, які мітингують проти українців з Китаю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?