Хочу домовитися: Путін несподівано звернувся до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Хочу домовитися: Путін несподівано звернувся до Зеленського

Хочу домовитися: Путін несподівано звернувся до Зеленського
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін раптово звернувся до свого українського колеги з новою пропозицією. Він підкреслив, що хоче домовитися з українським президентом Володимиром Зеленським про покращення відносин двох країн. Однак, що цікаво, через буквально зразу ж поскаржився, що після нормандського саміту позиція українського лідера трохи змінилася. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"На жаль, ось він (Зеленський) приїхав з Парижа (з нормандського саміту) і почав говорити про те, що треба переглядати мінські угоди. Це викликає питання", - озвучив свої претензії господар Кремля.

Окрім того, Путін не забув згадати, що Росії та Україні нарешті вдалося домовитися про обмін полоненими, а також про угоду щодо транзиту російського газу через Україну.

"Надія вмирає останньою, (така ймовірність) є", – додав російський президент.

На думку Путіна, співпраця Києва та Москви невигідна низці країн, бо створює їм глобального конкурента. За його словами, "ніхто цього не хоче, тому робитимуть усе, щоб Україну і Росію розтягувати".

"Будь-яке об'єднання Росії та України, їх можливостей і конкурентних переваг – це створення конкурента, глобального конкурента в Європі та у світі. Ніхто цього не хоче, тому робитимуть усе, щоб нас розтягувати", – каже очільник Кремля.

Він також вкотре поскаржився, що "ті, хто очолював Україну або добрався до влади в Україні, переслідували особисті інтереси".

"А в чому вони полягають? Навіть – не більше заробити грошей за рахунок пограбування українського народу, а зберегти, що награбоване досі. Ось, у чому головне завдання. "Бабки" то де, вибачте за моветон? Грошики де? В закордонних банках", – сказав Путін.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше посол України в ЄС назвав єдин спосіб зупинити Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?