Протестувальники трощили автобуси з евакуйованими у Нових Санжарах - шокуючі світлини
Категорія
Україна
Дата публікації

Протестувальники трощили автобуси з евакуйованими у Нових Санжарах - шокуючі світлини

Протестувальники трощили автобуси з евакуйованими у Нових Санжарах - шокуючі світлини
Джерело:  online.ua

Жителі Нових Санжарів на Польтавщині, де планували напередодні розмістити евакуйованих з Китаю українців, влаштували протести й сутички, щоб не допустити цього. Один з тих людей, хто прибув до населеного пункта під охороною силовиків, показав фото пошкодженого автобуса.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.

За словами Олександра Махова, який ще раніше почав публікувати світлини евакуації з Уханя, прямо з літака, їхній автобус закидали камінням.

"Пасажири та члени екіпажу рятувальної місії прибули в Нові Санжари. Протестувальники розбили вікна в автобусі. Закидали камінням нашу групу. Постраждалих немає", - пояснив він.

Мітингувальники намагалися не пропустити автобуси та правоохоронців до медцентру Націгвардії у Нових Санжарах. Ситуація загострилася настільки, що до місця події виїхали прем'єр-міністр Олексій Гончарук та кілька міністрів, зокрема - Арсен Аваков та Зоряна Скалецька.

Попри супротив, усі евакуйовані з Китаю громадяни все ж таки опинилися у згаданому закладі. Там вони проведуть наступні 14 днів, в ізоляції, як того вимагає карантин.

Як повідомляв ONLINE.UA, місцеви сільські депутати звернулися до президента Володимира Зеленського із закликом не допустити карантину у медцентрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?