Нафтогаз повідомив гарні новини українцям
Категорія
Економіка
Дата публікації

Нафтогаз повідомив гарні новини українцям

Нафтогаз повідомив гарні новини українцям
Джерело:  online.ua

Наступного березня в Україні знову зміниться ціна на газ для населення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу НАК "Нафтогаз".

За даними паливної компанії, фахівці підготували нову цінову пропозицію, яка стане чинною з 1 березня. Вона стосується абонентів промисловості та населення.

Усі ціни диференціювали у зв'язку з обсягом закупівеь та умов оплати.

"В залежності від цих показників, Нафтогаз пропонує газ за ціною 3 981,00 — 4 606,00 грн/тис. куб. м (без ПДВ та витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами)", - зазначили у "Нафтогазі".

Тож, порівняно з лютим-2020, у березні на населення чекатимуть ціни на 12-15% нижчі. Остаточні показники залежатимуть від умов, у яких відбуватиметься постачання.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у Міністерстві енергетики й захисту д овкілля оголосили, що протягом 2020 року ціна газу для населення буде знижуватися. На думку голови відомства Олексія Оржеля, українці отримають вже влітку рекордно низькі ціни на "блакитне паливо".

Міністр додав, що суттєве зниження цін почнеться вже на початку весни чи наприкінці зими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?