Як обрати жіночу срібну каблучку: магічні властивості дорогоцінного металу і каменів
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Як обрати жіночу срібну каблучку: магічні властивості дорогоцінного металу і каменів

Як обрати жіночу срібну каблучку: магічні властивості дорогоцінного металу і каменів
Джерело:  online.ua

Кожного року є так багато приводів робити подарунки жінкам, і на кожен з них для цього потрібні свіжі ідеї. Квіти, листівки, шоколад – приємні презенти, але вони банальні. Наступними в списку ідей йдуть прикраси з дорогоцінних металів і каменів. Найбільш доступні за ціною, витончені і стильні – це вироби зі срібла. В першу чергу варто звернути увагу на каблучки. Вони здатні ідеально доповнити будь-який образ. Крім того що прикраси з срібла красиві, вони наділені особливими властивостями. Щоб дівчині сподобався подарунок, варто вивчити, як правильно обирати каблучку.

Корисні властивості срібла

Хоча цей дорогоцінний метал є доступним за ціною, його сприятливий вплив на людський організм приголомшує. Корисні властивості срібла оцінили ще в Давньому Єгипті, застосовуючи його в медицині.

Науково доведено, що даний метал здатний знезаражувати воду. Кристали вбирають в себе всі шкідливі бактерії. Оскільки людський організм на 80% складається з води, на нього поширюється бактерицидна дія прикрас з срібла. Це допомагає нейтралізувати багато вірусів ще на етапі їх зародження.

Той факт, що срібло торкається до тіла, сприятливо впливає на роботу серця. Всі органи заряджаються корисними іонами. Це позбавляє людину від головних болів, заспокоює нервову систему.

Головне – вдалий вибір

Багато покупців, опинившись в ювелірній лавці, легко губляться. Складно вибрати певну річ з величезного асортименту. Різноманітність приголомшує, чи не так?

Окрім дизайну, є ще декілька важливих критеріїв при покупці. Якщо їх враховувати, то ви зможете придбати подарунок, який викличе захоплення.

Розмір виробу

Срібні каблучки, як правило, носять щодня, тому прикраса повинна ідеально сидіти на пальці, не доставляючи дискомфорту. Для цього слід заздалегідь дізнатися розмір у дівчини. Вгадати даний параметр досить складно.

Якщо каблучка замала, вона передавить палець. Дуже велика прикраса, навпаки, постійно спадатиме.

Вимірювати об'єм пальця радять у другій половині дня. В цей час кінцівкам властиво трохи набрякати. Ви зможете дізнатися точний розмір кільця.

Вибір каменя

Більшість срібних виробів інкрустовано коштовними каменями. Завдяки цьому вони виглядають ще більш вишукано. Але не всі дівчата люблять об'ємні яскраві камені. Перед вибором подарунку варто дізнатись, яким аксесуарам віддає перевагу майбутня одержувачка, вивчити колірну гамму, що переважає в гардеробі.

Окрім індивідуальних переваг, є ще пара нюансів, які допоможуть визначитися з вибором каменя. Один з них – знак зодіаку дівчини. Від того, хто вона по гороскопу, залежить, який камінь їй більше підійде. Астрологи стверджують, що:

  • Ракам, Овнам і Тельцям найкраще дарувати топази і рубіни;

  • Дівам, Близнюкам і Левам личать вироби з сапфірами, смарагдами, перлами;

  • Стрільці, Скорпіони і Терези надають перевагу діамантам;

  • Рибам, Козерогам і Водоліям краще підбирати прикраси з перлами або гранатом.

Розмір виробу з дорогоцінним мінералом повинен відповідати руці дівчини. Дуже масивні прикраси на тонкому зап'ясті і невеликих пальцях виглядатимуть вульгарно.

Магічні властивості коштовних каменів

Кожен мінерал має свої якості. Наприклад, смарагд здатний зберегти вогонь любові між людьми. Тому кільце з цим каменем ідеально підійде як подарунок другій половинці.

Насичений червоний колір граната гармонує не з кожним образом. Проте його дія здатна підвищити упевненість в собі, у власних силах. Гранат подобається людям, які ведуть активний спосіб життя, завжди знаходяться в русі.

Великою популярністю користуються штучно вирощені фіаніти. Їх забарвлюють в різні кольори, що дозволяє замінити ними будь-який мінерал. Фіаніти коштують недорого, як і прикраси, які ними декоровані. Виглядають такі ювелірні витвори мистецтва анітрохи не гірше, ніж вироби з натуральними каменями.

Сапфіри сприятливо діють на нервову систему. Їх глибокий синій колір має заспокійливий ефект. Вироби з цим мінералом не личать меланхолікам. Енергійні люди, які носять сапфіри, відчувають прилив сил і гармонію.

Згідно з давніми повір'ями, бірюза – символ любові. Такі прикраси вибирають неординарні, творчі особи. Часто бірюза використовується для виготовлення талісманів.

Прикраси зі срібла – один з найвдаліших варіантів подарунку дівчині. Адже кільце на пальці буде нагадувати їй про того, хто його подарував.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?