Була політична підтримка: Зеленський зважився на гучне звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

Була політична підтримка: Зеленський зважився на гучне звинувачення

Була політична підтримка: Зеленський зважився на гучне звинувачення
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Український президент Володимир Зеленський заявив про політичну мету в організації протестів у Нових Санжарах у четвер, 20 лютого. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За його словами, невидимі сили зірвали переведення евакуйованих громадян до Тернопільської області. Місцева медична установа мала найкращі умови для проведення обсервації.

"Ви знаєте, що було підготовлено чотири місця, одні з найкращих умов дійсно були на Тернопільщині. Ви знаєте, що там відбувалося... На жаль, назвати це людськими вчинками я не можу. Не хочу підбирати інші слова. На жаль, так буває", - проінформував він під час виступу у Києві.

Зеленський пояснив, що чинниками подій стали не тільки люди на місцях.

"Я думаю, що прості люди не мають до цього стосунку. На жаль, в деяких місцях була політична підтримка цієї псевдоакції", - додав президент.

Лідер резюмував, незабаром нібито стане видно, чи співпадатимуть учасники протестних акцій у Нових Санжарах та проти відкриття ринку землі в Україні.

Нагадаємо, активісти напередодні перекрили дорогу на Полтавщині, якою намагалися проїхати автобуси з евакуйованими українцями. Для розблокування залучили велику кількість силовиків, особисто приїжджали до місця подій міністри.

Як повідомляв ONLINE.UA, наступного дня, 21 лютого, Вололдимир Зеленський заявив, що вся країна напередодні нібито раптово відкотилася у розвитку до Європи епохи середньовіччя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?