Кум Путіна вперше прокоментував радісне вітання із главою СБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Кум Путіна вперше прокоментував радісне вітання із главою СБУ

Кум Путіна вперше прокоментував радісне вітання із главою СБУ

Нардеп від "Опозиційної платформи – За життя" та кум очільника Кремля Віктор Медведчук нарешті пояснив представникам медіа своє радісне привітання з головою СБУ Іваном Бакановим у Верховній Раді. Проросійський політик почав стверджувати, що взагалі не був знайомий до цього моменту з Бакановим. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

"Я з ним (з Іваном Бакановим – ред.) не був знайомий. І коли я проходив в ложі, я побачив людину, знайоме обличчя і потім зрозумів, що це пан Баканов. Ну як, ви вважаєте, що я повинен був розвернутися і піти? Тому я підійшов, він подав руку, я привітався. Це нормальне явище. Він голова Служби безпеки України. Те, що у нас є претензії до його відомства, то ми про це відкрито говоримо. А чому не можна вітатися? Він що, нерукопожатний? Ні. І я рукопожатний, і він, тому все нормально", - заявив кум Путіна.

Журналістка поцікавилася у Віктора Медведчука, чи слухав він "плівки Труби", на яких ймовірно очільник СБУ Баканов обговорював з колишнім главою ДБР Трубою дискурс Баканова з президентом Володимиром Зеленським про кримінальні справи щодо Медведчука. Кум Путіна відповів ствердно і додав:

"Нічого нового я для себе не відкрив".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в команді Володимира Зеленського назвали спекуляціями чутки про те, що літак кума Путіна Віктора Медведчука і глава держави перебували в Омані одночасно не просто так.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?