Туреччина не відступить - Ердоган звернувся до Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Туреччина не відступить - Ердоган звернувся до Путіна

Туреччина не відступить - Ердоган  звернувся до Путіна
Джерело:  online.ua

Турецький державний лідер Реджеп Таїп Ердоган анонсував телефонні переговори з російським президентом Володимиром Путіним ввечері у п'ятницю, 21 лютого. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство Reuters.

За словами президента Туреччини, від результатів цих переговорів залежатиме позиція офіційної Анкари у конфлікті на території північного регіону Сирії - Ідліба.

Ердоган нагадав, що представники Франції та Німеччини виступили з пропозицією провести чотиристоронній саміт за участю Путіна. У Кремлі ще недали відповідь на цю ідею. Турецька сторона не відступить з Ідлібу, додав він.

Також очільник Туреччини пояснив, триває розміщення сирійських біженців у так званій 35-кілометровій "зоні безпеки", яка знаходиться уздовж кордону поміж країнами.

Нагадаємо, сирійська армія режиму Башара Асада веде наступ в Ідлібі. Її підтримує з повітря та іншими спецзасобами російська армія. Ердоган звинуватив Кремль та Дамаск у невиконанні домовленостей. Утім, те ж саме зробили й вони зі свого боку.

Як повідомляв ONLINE.UA, турецьке командування почало нову військову операцію на півночі Сирії. На цей раз його противник - війська асадівського режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?