Як Надя Дорофєєва виглядає без макіяжу - унікальне відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як Надя Дорофєєва виглядає без макіяжу - унікальне відео

Як Надя Дорофєєва виглядає без макіяжу - унікальне відео
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка, учасниця молодіжного гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва не втомлюється дивувати своїх фанатів яскравими світлинами та відео в соціальних мережах. Красуня завжди демонструє стильні луки та чарівні образи з червоних доріжок. Проте цього разу Надя вирішили показати своїм шанувальникам, як прекрасно виглядає її обличчя без мейку, передає ONLINE.UA.

Так, нещодавно Дорофєєва оприлюднила відео, на якому її можна побачити без макіяжу і в домашньому одязі. Ролик красуня зняла зранку і постала на ньому без косметики. На відео Надія продемонструвала, як проходить її ранок: прокинулась, почистила зуби та зробила інші гігієнічні процедури. Після цього стильно одягнулася та зробила макіяж.

Унікальне відео співачка поширила на популярній платформі Тік-Ток та на інстаграм-сторінці. Фанати активно обговорюють цей ролик у мережі і висловлюють своє захоплення.

"Як можна бути такою красивою навіть без мейку?; Вові дуже пощастило, що його дружині завжди 20 років на вигляд; ніжна, енергійна та позитивна - Надя ніколи не змінюється; якби ж мені так виглядати без макіяжу - я була б найщасливішою; коли людина добра та світла- вона завжди буде красивою; мені здається, що такою гарною Надю роблять кохання та музика", - коментують відео зірки в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська артистка Оля Полякова знову потрапила під шквал критики українців. На цей раз її розкритикували за дуже відвертий образ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?