Хто представлятиме Україну на Євробаченні 2020: де і коли дивитися фінал нацвідбору
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хто представлятиме Україну на Євробаченні 2020: де і коли дивитися фінал нацвідбору

Хто представлятиме Україну на Євробаченні 2020: де і коли дивитися фінал нацвідбору
Джерело:  online.ua

У суботу, 22 лютого, в Києві відбудеться фінал нацвідбору, за результатами якого стане відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні 2020. Сьогодні українці визначать ім'я учасника, який поїде від України на міжнародний пісенний конкурс в 2020 році. Дивитися фінал нацвідбору на Євробачення 2020 можна в прямому ефірі на телеканалах СТБ і UA: Перший, які є організаторами заходу. Також онлайн-трансляцію фіналу конкурсного відбору можна дивитися на ONLINE.UA.

Стартує трансляція фіналу нацвідбору на Євробачення 2020 о 19:00 за київським часом. На сцені виступлять шестеро фіналістів конкурсу - Krutь з піснею "99", Jerry Hail з піснею Vegan, гурт Go-A з піснею "Соловей", David Axelrod - Horizon, Khayat - Call for love і Tvorchi з піснею Bonfire. Саме в такій послідовності конкурсанти вийдуть на сцену в боротьбі за право представляти Україну на пісенному конкурсі.

Слід зазначити, що 22 лютого в фіналі нацвідбору на Євробачення 2020 учасники продемонструють українцям оновлені номери зі своїми піснями, які змінили з півфіналів за зауваженнями журі.

Пісні фіналістів нацвідбору на Євробачення-2020

Фінал нацвідбору на Євробачення 2020 - як голосувати

Лінія голосування за представника України на Євробачення 2020 відкриється після того, як всі учасники фіналу нацвідбору виступлять на сцені. Проголосувати можна за допомогою SMS, відправленого на номер 7766 з кодом в тексті повідомлення від "1" до "6" - номер учасника.

Результати голосування глядачів і оцінок членів журі підсумують в рівній пропорції таза підсумками сформують рейтингову таблицю. Якщо два або більше учасників наберуть однакову кількість балів, то перевага буде у того, за кого проголосувало більше глядачів.

Онлайн-транляція фіналу нацвідбору на Євробачення 2020 року - відео:

Нагадаємо, 8 лютого в першому півфіналі нацвідбору перемогли Jerry Heil, група Gо-A і Krutь. 15 лютого у другому півфіналі національного відбору перемогли гурт Tvorchi, Khayat і David Axelrod. Саме вони стали фіналістами нацвідбору, серед яких 22 лютого визначиться представник України на Євробачення в 2020 році. Сам конкурс в цьому році відбудеться в Роттердамі. Перший і другий півфінали заплановані на 12 і 14 травня. Фінал Євробачення 2020 пройде 16 травня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українці розчаровані результатами першого та другого півфіналу нацвідбору на Євробачення 2020. Зокрема, музичні критики і експерти обурені тим, що Cloudless не вийдуть на сцену фіналу нацвідбору, який відбудеться 22 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?