Хто від України їде на Євробачення 2020: результати фіналу нацвідбору
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хто від України їде на Євробачення 2020: результати фіналу нацвідбору

Хто від України їде на Євробачення 2020: результати фіналу нацвідбору
Джерело:  online.ua

22 лютого в Києві відбувся фінал нацвідбору, за результатами голосування якого визначився представник України на Євробачення 2020. Організатори заходу порадували українців яскравим шоу - на сцені, крім учасників, які боролися за право представляти країну на головному міжнародному пісенному конкурсі, виступили Тіна Кароль, Джамала і Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки. Хто переміг на нацвідборі, результати голосування і відео виступу учасників конкурсу - в матеріалі ONLINE.UA.

Хто переміг на нацвідборі - результати голосування

Гурт Go_A представлятиме Україну на Євробаченні 2020 (фото - скріншот відео)

Отже, в 2020 році представляти Україну на Євробаченні 2020 буде гурт Go_A - судді і глядачі поставили цим виконавцям по 6 балів. В результаті Gо_A набрали 12 балів - саме вони представлятимуть Україну в травні на конкурсі Євробачення 2020 в Нідерландах. На другому місці в підсумковій таблиці за результатами голосування опинився Khayat, третє місце у фіналі нацвідбору посіла бандуристка Марина Круть (Krutь).

Найнижчі оцінки в фіналі нацвідбору України на Євробачення 2020 отримали Tvorchi, David Axelrod і Jerry Hail.

Україна на Євробаченні 2020 - виступи фіналістів нацвідбору

Відкрив фінал нацвідбору Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) з хітом Dancing після чого він зайняв крісло члена журі поруч з Тіною Кароль та Віталієм Дроздовим - сьогодні їм випала нелегка і відповідальна задача оцінювати виступи учасників конкурсу, переможець якого отримав право представляти Україну на Євробаченні 2020.

Стартував фінал національного відбору на Євробачення 2020 з виступу бандуристки Марини Круть (Krutь), яка стала головним фаворитом першого півфіналу конкурсу - вона отримала найвищий бал від глядачів і членів журі. Krutь представила на сцені пісню "99", яку високо оцінили члени журі. Дроздов назвав виступ по-справжньому крутим, а Данилко пісню Krutь розцінив як саму атмосферну композицію фінального концерту.

Під номером "2" на сцену вийшла ще одна переможниця першого півфіналу - Jerry Hail з піснею Vegan. На цей раз для виступу вона обрала піжаму оверсайз, чим знову здивувала своїм образом членів журі. Данилко, Дроздов і Тіна Кароль по-різному оцінили виступ Jerry Hail. Данилко заявив, що номер артистки на сцені повністю не відповідає меседжу пісні. При цьому Тіні Кароль сподобався виступ Jerry Hail - вона заявила, що дуже любить пісню Vegan.

Третьою на сцені фіналу нацвідбору виступила група Go_A з піснею "Соловей". Українці подарували артистам потужну хвилю оплесків, а члени журі назвали виступ Go_A "найкращим".

"З першого півфіналу ви для мене фаворити. Цього разу це була магія на сцені, це підтверджує реакція залу. Ви сьогодні розірвали зал. Ще нікому так не аплодували!", - високо оцінили номер Go-A Тіна Кароль, Віталій Дроздов і Андрій Данилко.

Під номером "4" у фіналі нацвідбору за право представляти Україну на Євробаченні 2020 боровся David Axelrod, відомий під ім'ям Володимир Ткаченко, з піснею Horizon. Члени журі залишилися в захваті від його виступу. Тіна Кароль навіть заявила, що вийшла б заміж за David Axelrod, підкресливши, що сьогоднішній виступ став його найкращим виступом на сцені.

П'ятим в боротьбу за участь в Євробаченні 2020 вступив Khayat з піснею Call for love. У другому півфіналі члени журі розкритикували його номер на сцені, але в фіналі змінили свою думку. Судді назвали виступ Khayat сильним і впевненим.

Під номером "6" в фіналі нацвідбору виступив дует Tvorchi з піснею Bonfire. Виступ Tvorchi став сенсацією другого півфіналу - судді і глядачі тоді віддали виконавцям найвищі оцінки по 8 балів, залишившись в захваті від їх номера і пісні. Однак, у фіналі члени журі розкритикували Tvorchi за вокал і номер. Данилко заявив, що Андрій і Джефрі зі своїм треком не зможуть виділитися на Євробаченні 2020 року, а Дроздов висловив глибоке розчарування вокалом артистів.

Нагадаємо, Євробачення в 2020 році буде проходити в Роттердамі. Перший і другий півфінали заплановані на 12 і 14 травня. Фінал Євробачення 2020 відбудеться 16 травня.

Раніше ONLINE.UA публікував онлайн-трансляцію фіналу нацвідбору, за підсумками голосування якого визначився представник України на Євробачення 2020.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?