Україна обрала учасника на Євробачення 2020: прогноз на перемогу різко змінився
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Україна обрала учасника на Євробачення 2020: прогноз на перемогу різко змінився

Україна обрала учасника на Євробачення 2020: прогноз на перемогу різко змінився
Джерело:  online.ua

Напередодні Україна обрала учасника на Євробачення 2020 року - представляти нашу країну на міжнародному пісенному конкурсі буде гурт Go_A з піснею "Соловей". Після цього букмекери оновили прогноз на перемогу в Євробаченні 2020 року, в якому Україна опустилася ще на три позиції - гурту Go_A прогнозують 22 місце за підсумками конкурсу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на рейтинг букмекерів, опублікований на сайті Еurovisionworld.

У обноволенном прогнозі лідером Євробачення 2020 виступає учасник від Литви - гурт The Roop, який виступить на конкурсі з піснею On Fire. Друге місце букмекери прогнозують італійському співаку Diodato, який представить на Євробаченні Fai rumore. На третій позиції стоїть Швеція, яка, до речі, ще не визначилася з конкурсантом.

У першу п'ятірку лідерів Євробачення 2020 букмекери включили Румунію і Росію. А в першу десятку, за прогнозом букмекерів, увійдуть учасники від Болгарії, Австралії, Норвегії, Мальти і Польщі.

Нагадаємо, Україна визначилася з учасником на Євробаченні 2020 тільки 22 лютого. Його вибрали за підсумками голосування фіналу нацвідбору, в якому за право представляти країну на конкурсі боролися шість учасників. Переможцем нацвідбору став гурт Go_A, якому і глядачі, і судді, поставили максимальну оцінку - по 6 балів.

Про український гурт Go_A відомо, що це електрофолк-група, що об'єднує в своїй творчості український автентичний вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани і потужний гітарний драйв. До її складу входять чотири людини - вокалістка Катерина Павленко, мультиінструменталіст Тарас Шевченко, сопілкар Ігор Діденчук і гітарист Іван Григоряк.

Гурт Go_A існує з 2012 року. За цей час музиканти встигли взяти участь у багатьох міжнародних конкурсах і фестивалях. Слід зазначити, що музичний колектив працює без менеджера і продюсера - музиканти самостійно пробивають собі шлях в українському шоу-бізнесі.

На Євробаченні-2020 року, яке в травні відбудеться в Роттердамі Нідерланди, Україна виступить в першому півфіналі - 12 травня. Фінал конкурсу відбудеться 16 травня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, хто переміг у фіналі нацвідбору на Євробачення 2020. Представляти Україну на конкурсі буде гурт Go_A - перемогу їй глядачі і судді присудили одноголосно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?