З мечем і на коні: Трамп несподівано став головним героєм відомого фільму
Категорія
Світ
Дата публікації

З мечем і на коні: Трамп несподівано став головним героєм відомого фільму

З мечем і на коні: Трамп несподівано став головним героєм відомого фільму
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп несподівано став головним героєм відомого індійського фільму "Бахубалі: Народження легенди". У ролику він з мечем в руках і на коні бореться з полчищем ворогів на полі бою. У відео також присутні перша леді США Меланія Трамп, дочка президента Іванка та її чоловік Джаред Кушнер. Смішний ролик Трамп ретвітнул в Twitter - він присвятив його своєму майбутньому візиту до Індії, передає ONLINE.UA.

"З нетерпінням чекаю зустрічі з моїми хорошими друзями в Індії!" - підписав Трамп відео, який створив один з користувачів соцмережі після того, як стало відомо про робочий візит Трампа в Індію.

Курйозне відео з Трампом змонтовано з трейлера відомого боллівудського фільму. У ньому Трамп постає в образі головного героя, який відважно б'ється з ворогами на шляху до дружини Меланії. До речі, серед персонажів ролика також є прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді.

Відео з Трампом в ролі головного героя індійського кіно тільки на сторінці президента США за кілька годин переглянули майже 140 тисяч користувачів мережі. Ролик зібрав близько 50 тисяч коментарів.

Нагадаємо, робочий візит Трампа в Індію відбудеться 24 лютого. Президент США проведе переговори з індійським керівництвом щодо поправок до індійських законів про громадянство, релігійної свободи, зниженні напруженості в індо-пакистанських відносинах. До слова, цей візит стане першою поїздкою Трампа в Індію з часу його обрання президентом в 2017 році.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в одному з роликів "95 кварталу" Трампа показали без штанів і за роялем. У такому вигляді президент США в відео спілкувався в президентом України Володимиром Зеленським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?