Лазерні і гіперзвукові комплекси: Путін знову похвалився зброєю майбутнього
Категорія
Світ
Дата публікації

Лазерні і гіперзвукові комплекси: Путін знову похвалився зброєю майбутнього

Лазерні і гіперзвукові комплекси: Путін знову похвалився зброєю майбутнього
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін вирішив знову налякати новітньою російською зброєю. Він заявив, що зброя майбутнього, якої немає аналогів у всьому світі, вже пройшла випробування і скоро надійде на озброєння російської армії і флоту. Глава Кремля не уточнив, про яку саме зброю йдеться, але наголосив, що з її допомогою безпека Росії буде забезпечена на довгі роки, передає ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

"Ми будемо і далі домагатися, щоб наша армія і флот ставали все більш сучасними, а значить будемо зміцнювати потенціал стратегічних сил, направляти в усі види і роди військ новітнє озброєння і техніку, в тому числі лазерні, гіперзвукові комплекси, високоточні системи. Багато з наших озброєнь не мають аналогів в світі. При цьому по ряду перспективних зразків - а це фактично зброя майбутнього - ми вже перейшли від етапу випробувань до постановки її на бойове чергування в режим постійної готовності. Обороноздатність, безпека Росії надійно забезпечена в довгостроковій перспективі", - заявив Путін.

Говорячи про російську зброю майбутнього, Путін заявив, що вже сьогодні російська армія показує високий професіоналізм та боєздатність. Це, на думку глави Кремля, допомогло знищити небезпечних терористів в Сирії та запобігти загрозам на далеких рубежах.

Нагадаємо, в кінці листопада минулого року на засіданні Ради безпеки Росії Путін вимагав, щоб уряд наростив частку сучасної зброї в російській армії до 70%. А під час послання Федеральним зборам 15 січня російський глава заявив, що Росія вперше в новітній історії змогла випередити інші країни в області ракетно-ядерних озброєнь.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін в черговий раз похвалився розробкою гіперзвукової зброї, поява якої, на його думку, зробила безглуздими витрати інших країн на військове стримування РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?