Трамп виступив з черговою обурливою заявою про Україну і Росію
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп виступив з черговою обурливою заявою про Україну і Росію

Трамп виступив з черговою обурливою заявою про Україну і Росію
Джерело:  online.ua

Україна і Росія повинні помиритися і дійти згоди. Це буде в інтересах усього світу. З такою обурливою заявою виступив президент США Дональд Трамп, передає ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Білого дому.

Під час від'їзду в Індію Трамп дав інтерв'ю журналістам, в якому було порушено тему України і Росії. Зокрема, один їх представників ЗМІ запитав у президента США, чи бачить він величезну силу України і Росії, якщо ці країни об'єднаються.

"Я б хотів, щоб вони помирилися між собою, це було б дуже добре для всього світу. Якби Україна і Росія змогли домовитися і знаходити спільну мову одна з одною, це було б дуже добре", - відповів Трамп.

Це не перша неоднозначна заява Трампа про Україну і Росію. Раніше президент США побачив великий прогрес у двосторонніх відносинах Москви і Києва. Також глава Білого дому вітав з обміном утримуваними особами і висловлював надію на те, що це стане першим гігантським кроком до миру між Росією і Україною.

Слід зазначити, що провокаційне запитання Трампу було поставлено після того, як російський глава Володимир Путін звинуватив Захід у прагненні роз'єднати Україну і Росію, які є глобальними конкурентами для Європи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Зеленського відповіли на обурливу заяву Путіна про об'єднання Росії і України. В офісі українського лідера нагадали главі Кремля, що відносини сусідніх країн визначаються не гігантськими амбіціями лідерів, а відносинами людей, які живуть, працюють, створюють і прагнуть до миру по обидва боки кордону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?