Смертельний коронавірус: Китай потішив прекрасною новиною
Категорія
Світ
Дата публікації

Смертельний коронавірус: Китай потішив прекрасною новиною

Смертельний коронавірус: Китай потішив прекрасною новиною
Джерело:  online.ua

Посол КНР в Росії Чжан Ханьхуей поділився з міжнародною спільнотою чудовими новинами. Він наголосив, що в Китаї нарешті розроблена вакцина, яка показала ефективність проти коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"У Китаї вже розробили вакцину, яка показує імунітет. Але це попередньо, потрібні подальші перевірки та доопрацювання", - наголосив посол.

Окрім того, Чжан Ханьхуей розповів про знайдені ефективні ліки для лікування коронавірусу.

"Практика показує, що китайські ліки ефективно діють. У всіх випадках, коли застосовують ліки, не було жодного випадку ускладнення. Загальна ефективність китайських ліків показує понад 85%, в деяких районах більше 90%", - зазначив Ханьхуей.

За словами дипломата, влада КНР знайшла старі ліки, що ефективно діють проти коронавірусу, це "хлорохина фосфат, який кілька десятків років застосовується від малярії".

"Також є старі ліки радянського виробництва. Поки двоє ліків вважається більш ефективними. Найефективніші способи - європейська медицина в поєднанні з китайською", - наголосив посол КНР в Росії.

Варто звернути увагу на те, що першоджерелом смертельного коронавірусу був не ринок морепродуктів в китайському місті Ухань. Вірус почав поширюватися ще в листопаді 2019 року, незважаючи на те, що спалах зафіксували тільки в кінці грудня. Станом на 23 лютого, заразилися 78771 осіб, померло від смертельної інфекції 2461 осіб.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська влада готова провести ще одну евакуацію людей з Китаю, з епіцентру епідемії коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?