Випадок нового коронавірусу перевіряють у Польщі - що відомо
Категорія
Світ
Дата публікації

Випадок нового коронавірусу перевіряють у Польщі - що відомо

Випадок нового коронавірусу перевіряють у Польщі - що відомо
Джерело:  online.ua

У Польщі почали перевірку можливого випадку нового коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання rmf24.

За словами речниці Університетської лікарні Кракова Марії Влодковської, до медичних спеціалістів хворий потрапив у неділю, 23 лютого. Результати тесту можуть бути готові вже у понеділок-вівторок, 24 чи 25 лютого.

У лікарні відмовилися розкривати особисті дані щодо пацієнта. Лише відомо, що той був в Азії, але не в Китаї.

Цей випадок став третім для Польщі. Жоден з попередніх інцидентів не підтвердив новий китайський коронавірус.

Станом на понеділок, 24 лютого, кількість хворих по всьому світу сягнула майже 80 тисяч. Понад 2,6 тисячі смертельних випадків сталося на 25 тисяч випадків одужання.

В Європі найгірше складається ситуація в Італії, де вже зареєстрували кілька померлих та велику кількість хворих. Місцева влада вирішила скасувати святкові масові заходи у кількох містах.

Як повідомляв ONLINE.UA, в українському МОЗ виступили зі спеціальною заявою через спалах коронавірусу в Європі. За словами голови відомства Зоряни Скалецької, Київ буде діяти так само, як інші сусідні країни. Свої рішення фахівці координують з висновками ВООЗ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?