Божевільні люди: Аваков озвучив подробиці подій в Нових Санжарах
Категорія
Україна
Дата публікації

Божевільні люди: Аваков озвучив подробиці подій в Нових Санжарах

Божевільні люди: Аваков озвучив подробиці подій в Нових Санжарах
Джерело:  online.ua

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що правоохоронц під час сутичок у Нових Санжарі затримали чоловіка, який у нетверезому стані намагався наїхати "Нивою" на нацгвардійців. Окрім того, поліція готує підозри і затримання ще 6 осіб, які кидали камінням у силовиків та автобуси, в яких їхали евакуйовані з Уханя українці. Аваков наголосив, що загалом 20 лютого правоохоронці затримали 24 особи, але сьогодні 23 з них відпустили, передає ONLINE.UA.

"Відпустили всіх, крім одного. Він п'яним розігнав "Ниву" і направив її на стрій нацгвардійців. Ще шестеро у найближчу добу отримають від нас підозри з пропозицією суду прямого арешту", – заявив Аваков.

Він також наголосив, що МВС буде вимагати у суду заарештувати учасників протестів, які поводились неадекватно.

"Хто ці люди? Це ті, хто кинув тротуарну плитку в голову поліцейському. Він зараз перебуває в лікарні у важкому стані, з перебитим лицем і поламаними кістками. Це божевільні люди, які кидали каміння в автобус з людьми, які потенційно перебувають під карантином. Це ті, хто активно бився з поліцейськими і перешкоджав їх нормальній роботі. Це ті, хто кричав: "Ми вас усіх спалимо", - підкреслив очільник МВС.

За його словами, частина протестувальників, які влаштовували сутички, були "п'яними". Тому поліція наполягає, аби усі активісти з неадекватною поведінкою, були покарані. Чиновник додав, що проти них відкриють кримінальні справи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кабмін максимально мобілізувався.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?