Це ганьба: Нацвідбір Євробачення-2020 сколихнув гучний скандал
Категорія
Культура
Дата публікації

Це ганьба: Нацвідбір Євробачення-2020 сколихнув гучний скандал

Це ганьба: Нацвідбір Євробачення-2020 сколихнув гучний скандал
Джерело:  online.ua

Фінал Нацвідбору Євробачення-2020 не обійшовся без гучного скандалу, який зараз активно обговорюють люди в соціальних мережах. Так, гурт TVORCHI після прямого ефіру заявив, що мав несправності техніки, тому й продемонстрував не найкращий виступ, передає ONLINE.UA.

Як відомо, колектив TVORCHI розділив третю сходинку рейтингу з David Axelrod, а переможцем став гурт Go_A.

Соліст TVORCHI Джеффрі Кенні поскаржився, що просто під час його виступу він чув у навушнику себе, а не мінус пісні. Він додав, що несправність техніки сталась і в півфіналі, коли артисти вперше виступили перед українською аудиторією. Тому такий інцидент вони назвали непрофесійністю організаторів та заявили, що більше ніколи не візьмуть участі в Нацвідборі.

"Це сталось вперше і повторилось. Вони отримали, що хотіли. Жахлива непрофесійність і ганьба. Я розчарувався. Я ніколи не повернусь сюди", – заявив Джеффрі Кенні.

Після цієї заяви в колективі додали: "Ми не хочемо, щоб це виглядало як "виправдовування", але хочемо те, про що, в принципі і співаємо – бути почутими. В нас була проблема в півфіналі – голос беквокалістів в навушниках у Джефрі лунав настільки голосно, що було важко почути себе. Правда, після цього звукачі вибачились. Сьогодні ми співали без музики. В буквальному розумінні: в навушнику Джеффрі не чув музики взагалі".

Що важливо розуміти, менеджери TVORCHI зізнались, що їх переконували не розголошувати деталей цього інциденту та замовчувати правду.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в 2020 році представляти Україну на Євробаченні 2020 буде гурт Go_A — судді і глядачі поставили цим виконавцям по 6 балів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?