Наркотичне гетто: для чого насправді Путіну потрібен Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

Наркотичне гетто: для чого насправді Путіну потрібен Крим

Наркотичне гетто: для чого насправді Путіну потрібен Крим
Джерело:  online.ua

Так званий проректор з зовнішніх зв'язків "Кримського федерального університету" Михайло Сергеєв запропонував вирощувати в Криму синтетичні опіати і канабіноїди. Варто звернути увагу на те, що їх пропонують використовувати у медицині як знеболююче. Про це сам Сергеєв розказав в інтерв'ю "Вести.Крым", передає ONLINE.UA.

"Багато країн вже думають про те, щоб припинити вирощувати сади у великих кількостях, а виробляти опіоїдні маки. Варто враховувати те, що зараз в законодавство Росії вносяться зміни, і те, що в Криму організовується біотехнологічний комплекс", - заявив проросійський чиновник.

За його словами, саме анексований Крим можна використати для того, щоб вирощувати наркоту.

Як відомо, влада РФ дозволила культивувати мак і коноплю у медичних і промислових цілях. Так, наприклад, мак снодійний можна вирощувати без будь-яких обмежень щодо частки наркотичних і психотропних речовин.

Колишній представник українського лідера у Криму Борис Бабін стверджує, що Путіну потрібно місце, де можна масово вирощувати наркоту, на випадок глобального конфлікту. Потрібно розуміти, що у таких умовах для потреб російських збройних сил потрібно буде дуже багато знеболювального.

"Для пов'язаного з таким "сільським господарством" наркобізнесу та наркотрафіку вищих посадовців Росії сіра зона окупації є ідеальним місцем. Тепер зрозуміло, на які власне потреби виникають домовленості з постачання дніпровської води для агросектору Криму", - пише Бабін.

За словами експерта, світові лідери чудово розуміють наслідки наркотизації Криму та будуть вживати заходи, щоб зупинити цей процес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?