Ураган вбив жінку в Одесі - шокуючі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Ураган вбив жінку в Одесі - шокуючі подробиці

Ураган вбив жінку в Одесі - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

В Одесі під шквальним вітром впало дерево та вбило літню жінку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Національної поліції в області.

За офіційними даними, трагічний інцидент стався на вулиці Ніжинській. Жертва виявилася 69-річною жінкою. Вона померла до того, як прибула бригада медиків.

"Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група Портофранківського відділення поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 з приміткою "нещасний випадок" Кримінального кодексу України", - додали у поліції.

У Гідрометцентрі стверджують, що погода зі шквальним вітром пануватиме до кінця доби понеділка, 14 лютого. Синоптики закликали українців до обережності — перш за все уникати дерев та різноманітних конструкцій на вулиці.

У Державній службі надзвичайних ситуацій наголосили, що рятівники щонайменш 9 разів виїжджали для ліквідації наслідків падіння дерев.

Як повідомляв ONLINE.UA, вже з неділі, 23 лютого, до України завітає потужний зимовий циклон. Переважна більшість регіонів зазнає хуртовин, вітряної погоди, але теплої плюсової погоди. Рятувальники оголосили штормове попередження на найближчі дні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?