Вона не заслуговує: у Польщі вразили заявою про Росію
Категорія
Політика
Дата публікації

Вона не заслуговує: у Польщі вразили заявою про Росію

Вона не заслуговує: у Польщі вразили заявою про Росію
Джерело:  online.ua

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що Росії не можна довіряти, бо кремлівська агресія щодо України триває багато років. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Wpolityce.pl.

За його словами, РФ — країна, яка зовсім не мирним шляхом добивається своєї мети.

"Росія є агресором в Україні. Вона не припинила цю агресію, продовжує окуповувати Крим і територію навколо Донецька і Луганська. Росія підтримує сепаратистів і поводиться агресивно й щодо інших країн, зокрема демонструє силу через порушення повітряного простору. Тому це не та країна, про яку можна було б сказати, що вона заслуговує на довіру і що вона мирним шляхом реалізує свої інтереси", - зазначив Дуда.

Нагадаємо, відносини між Варшавою та Москвою останнього часу зіпсувалися. Це пов'язано через суперечливі заяви президента РФ Володимира Путіна, який ледь не звинуватив Польщу у провокуванні Другої світової війни та заперечив злочинність її окупації з боку СРСР.

Польська сторона звинуватила радянський Кремль у вторгненні у свою країну 1939 року разом з нацистською Німеччиною.

Як повідомляв ONLINE.UA, Анджей Дуда нещодавно звернувся з цікавою пропозицією до українського колеги Володимира Зеленського. Він запропонував спільно вшанувати пам'ять бійців, які боролися проти агресії Червоної армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?