Наполі - Барселона: де дивитися матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Наполі - Барселона: де дивитися матч Ліги чемпіонів

Наполі - Барселона: де дивитися матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Ввечері у вівторок, 25 лютого, у матчі Ліги чемпіонів зустрінуться футбольні клуби "Наполі" та "Барселона". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний турнірний розклад.

За наявними відомостями, двобій 1/8 фіналу почнеться о 22:00. Транслюватиме його в Україні канал "Футбол 2".

Італійці прийматимуть барселонську команду вдома — на полі стадіону "Сан Паоло". Слідкувати за порядком буде команда суддів під керівництвом німця Фелікса Брих. Раніше "Наполі" та "Барселона" не грали один проти одного.

Італійська команда на попередньому етапі обійняла друге місце у групі разом з "Ліверпулем" (Англія), "Зальцбургом" (Австрія), "Генком" (Бельгія). Її опонентка на груповому етапі завоювала перше місце у підрозділі. Вона боролася проти "Боруссії" (Німеччина), "Інтера" (Італія), "Славії" (Чехія).

Напередодні "Барселона" в іспанському чемпіонаті грала проти "Ейбара" з катастрофічним результатом - 5:0. Особливо відзначився Ліонель Мессі. До того він не забив жодного м'яча у кількох турах Ліги чемпіонів, аж раптом відзначився одразу чотирма за матч.

Як повідомляв ONLINE.UA, український "Шахтар", який вилетів зі Ліги чемпіонів та потрапив до Ліги Європи, виграв двобій проти португальської "Бенфіки". Матч відбувся у Харкові, ввечері у четвер, 20 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?