Цього не буде - у Кабміні дали нову гучну обіцянку
Категорія
Політика
Дата публікації

Цього не буде - у Кабміні дали нову гучну обіцянку

Цього не буде - у Кабміні дали нову гучну обіцянку
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук оголосив у понеділок, 24 лютого, що усі тіньові ринки буде знищено. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний Telegram-канал очільника уряду.

З відповідною заявою той виступив за результатами візиту до Чернігівської області.

"Всі тіньові ринки Уряд ліквідовує. Мова йде, зокрема, і про нелегальні лісопильні по всій країні. Минулого тижня був з робочою поїздкою в Чернігівській області, щоб проінспектувати стан лісового господарства у регіоні", - зазначив Гончарук.

Він наголосив на необхідності зміни керівництва у Чернігівському управлінні лісового та мисливського господарства через незаконні рубки на 350 мільйонів гривень.

"Також дав доручення керівникам ОДА вжити дієвих заходів щодо запровадження електронного обліку деревини всіма лісокористувачами, а керівництву Держлісагентства — сформувати мапу місць легального перероблення деревини, з можливістю надання громадськістю повідомлень про незаконні лісопильні.", - додав прем'єр.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Гончаруку довелося виправдовуватися за уповільнення економічного зростання України. Він пояснив, що це процес світового рівня, який торкнувся багатьох країн. Наразі наша держава все одно попри уповільнення нібито зростає швидше за інших європейських сусідів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?