Гороскоп на 25 лютого для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 25 лютого для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 25 лютого для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

У всіх Терезів є два життя: одне бачать всі ті, хто їх оточує, іншим живуть вони самі. Терезам дуже хотілося хоча б іноді натискати кнопку "НЕ ДУМАТИ" і просто насолоджуватися життям. Те, що Терези кажуть, і те, що вони відчувають - часто різні речі.

У Раків немає часу, щоб ненавидіти тих, хто ненавидить їх, тому що вони занадто зайняті, люблячи тих, хто любить їх. Раки не беруть близько до серця ту критику, яка прозвучала з вуст людини, яка сама в цьому житті нічого не досягла. іноді в Раків вселяється 90-річна бабця. Вона бубонить і всіх ненавидить.

Стрільці не настільки слабкі, щоб терпіти образи, які не настільки сильні, щоб їх прощати, але й не настільки злісні, щоб мстити. Тому найчастіше вони просто повертаються до кривдника спиною. Назавжди. дуже часто у Стрільців обставини складаються так, що сподіватися можна на що завгодно, але реально розраховувати - лише на себе. Стрілець любить затишних людей, без "колючок" і глибоких вирів у характері. Любить, коли можна поговорити з людиною про що завгодно без суперечок і з'ясувань, хто більше правий, - коли саме такі задушевні розмови і живе, щире тепло у стосунках для обох найважливіше. Такі люди стають частиною життя Стрільця і він переживає за них так само, як за самого себе.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 25 лютого, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 25 февраля 2020 року для Овнів

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні хороший день для укладання договорів, проведення рекламних компаній, а також виставок, якщо ви працюєте в сфері мистецтва. А що стосується вашої кар'єри, то вона може складатися досить нестандартно. Будьте готові до несподіваних кроків з боку начальства.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Покладіться на удачу і замовте навмання якусь страву з невідомим науці назвою. Бажано, щоб на додачу до всього ви взагалі були слабо обізнані в стравах даної національності. І тоді, швидше за все, вам крупно пощастить, і обрана їжа виявиться надзвичайно смачною. Якщо ж удача від вас відвернеться - можете почати використовувати назву цієї страви в якості вишуканого лайки.

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогодні ви можете опинитися трошки занадто злопам'ятним. Слід враховувати, що це тріпає в першу чергу ваші власні нерви.

Любовний гороскоп для Овнів

Яка різниця, що вас з вашим коханою людиною чекає попереду? Все одно ви цього не дізнаєтеся, навіть якщо у вас є дар передбачення. Тому зірки радять не думати про завтрашній день, а просто насолоджуватись сьогоднішнім. Благо насолоджуватися буде чим, це вони вам гарантують.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Нині намагайтеся берегти себе від різних протягів, так як зараз з-за них у вас може продути шию або поперек. Як ви тоді будете оглядатися і нагинатися?

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 25 февраля 2020 року для Телеців

Загальный гороскоп для Тельців

Нині велика ймовірність завести нових друзів. Будьте відкриті у спілкуванні - це завжди високо цінується.

Гороскоп здоров'я для Тельців

В цей день зірки рекомендують вам звертати особливу увагу на поради лікаря. Навіть якщо вам здається, що запропонований ним план дій не особливо дієвий, хоча б прислухайтеся до того, що вам говорять.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні ви будете вкрай розпорошені: навряд чи знайдеться така сила, яка змусить вас згадати про ваших безпосередніх робочих обов'язків. Однак якщо таке диво все ж таки станеться, день обіцяє бути насиченим і дуже плідним. Навіть занадто.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Нині зміст, як і в більшості випадків, буде цінуватися значно вище, ніж форма. Так що на проблемах оформлення страв цілком можна заощадити час. А заодно і гроші. Їжте те, що простіше - задоволені залишаться і ваш шлунок, і ваш гаманець. Скажімо, тушковану капусту з копченостями і пивом.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні ваш улюблений чоловік порадує вас якимись новинами, які виявляться для вас приємною несподіванкою. Не забудьте подякувати гінця за добрі вісті і заохотити його на подібні дії в подальшому. Тоді і хороших новин більше стане... І частіше.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 25 февраля 2020 року для Близнюків

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні вас чекає по-справжньому цікавий день, який допоможе зміцнити віру у власні сили і навчить вас не боятися братися за найскладніші справи. Особливо цей день благоволить тим, хто вирішив, нарешті, прийняти рішення, яке може в корені змінити його життя.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Забудьте дорогу в фаст-фуд, сьогодні вас там не чекають. Готувати сьогодні краще самому, довго і вдумливо. Гарні будуть всілякі заливні страви, особливо - риба. Якщо, звичайно, кухар вміє її готувати, а то у деяких (дивись класику радянського кінематографа) така гидота виходить...

Загальный гороскоп для Близнюків

Ви, можливо, знайшли не найкращий спосіб проявляти інтерес до кого-то, і цей хтось знаходиться в стані легкого подиву і абсолютно не розуміє, що від нього хочуть. Будьте простіше.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам не варто надто серйозно сприймати те, що вам буде говорити ваша кохана людина. Робіть знижку на його вразливість, душевний стан і бажання створити для вас якесь певне враження. Не варто ображатися на його слова.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

У цей день погода може вас обманути, підвести або просто досить неприємним чином розіграти. Щоб уберегти себе від подібного роду розіграшів, постарайтеся бути уважнішими до прогнозу.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 25 февраля 2020 року для Раків

Бізнес-гороскоп для Раків

Важкий день — схоже, доведеться спілкуватися з людьми, погано представляють собі, що вони повинні робити. Будьте поблажливі, всі колись починали з нуля — ваш старт згадати, бо теж, мабуть, покраснеете. Не задирайте новачка, він зовсім не дурний, просто поки ніяковіє. Якщо не новачок і абсолютно точно дурний — наші співчуття. Може, відкладіть справи на завтра?

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні ви зможете знайти застосування навіть самої непотрібної речі, була б тільки річ. День гарний для спілкування з людьми, ви до кожного зможете знайти свій підхід.

Любовний гороскоп для Раків

Вам сьогодні не буде рівних ні в якому роді діяльності. Якщо у вас вже є кохана людина, то він в цей день буде світитися від гордості за вас і за те, що він ваш, якщо ні – можете не сумніватися, претендентів на право таким бути значно додасться. І ви не будете мати, що з ними робити...

Кулінарний гороскоп для Раків

Сьогодні їжа не повинна ділитися на основне блюдо і гарнір до нього, в іншому випадку у вас напевно виникне бажання з тих чи інших причин гарніром знехтувати, в результаті чого ви напевно залишитеся напівголодним. Одночасно виконувати обидві ці функції можуть такі страви як фарширований перець, голубці (як ледачі, так і класичні) і, звичайно, плов, на якому і рекомендується зупинити свій вибір.

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині Ракам не варто захоплюватися нетрадиційними способами лікування, оскільки без спостереження з боку досвідченого в цьому питанні людини ви можете принести тільки шкоду.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 25 февраля 2020 року для Левів

Кулінарний гороскоп для Левів

До обіду зірки рекомендують вам сьогодні пляшку хорошого вина. І радять докласти хоча б мінімальні зусилля до того, щоб обід пройшов у дружній, тихій і спокійній обстановці. Головне - ніякого поспіху, ніяких нервів і ніяких ділових розмов. Травленню заважати категорично не можна.

Загальный гороскоп для Левів

Присвятіть цей день старим друзям. Сьогодні у вас швидше за все не буде жодних невідкладних справ, так що ви цілком зможете собі це дозволити.

Гороскоп здоров'я для Левів

В цей день вам слід максимально тверезо оцінити стан вашого здоров'я. Тому що помилкова його оцінка може перешкодити вам прийняти вчасно необхідні заходи і запобігти неприємні наслідки.

Бізнес-гороскоп для Левів

Якщо сьогодні вам захочеться полоскотати собі нерви ризикованими операціями та важкими переговорами, будьте вкрай обережні і уважні, можливі неприємні непередбачені наслідки. Постарайтеся не переоцінити свої можливості, продумайте всі шляхи відходу і можливості підстраховки.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні ваш улюблений чоловік надасть вам несподівану підтримку в області, в якій, як ви думали, він абсолютно не розбирається і розбиратися ніколи не буде. На щастя, таку думку виявиться помилковим, і ви не раз і не два подякуєте за цю долю.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 25 февраля 2020 року для Дів

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні у вас можуть виникнути деякі проблеми з представниками старшого покоління: з вашими батьками, батьками вашого улюбленого людини або іншими їхніми ровесниками. Постарайтеся вийти максимально сухими з води. Тому що від результату ситуації буде залежати дуже і дуже багато.

Кулінарний гороскоп для Дів

На сьогоднішній день зірки угледіли пляма. Мабуть - від соусу, може бути - від чаю, кави, соку або ще якого-небудь напою. Оскільки ймовірність вляпатися у цю неприємність досить велика, і ретельно стежити за координацією власних рухів і рухів оточуючих - в міру безглузді, постарайтеся підібрати такий одяг, для якої контакт з продуктами харчування не закінчився б катастрофою. Або уникайте їжі і пиття зовсім.

Гороскоп здоров'я для Дів

Велика ймовірність, що розпочате нині лікування виявиться досить ефективним, і вже незабаром ви відчуєте позитивні результати, тому не відкладайте реалізацію ваших планів. І продумування таких, якщо їх поки зовсім немає.

Загальный гороскоп для Дів

Якщо ви сьогодні не отримаєте бажаного, то звинувачувати в цьому доведеться виключно себе самого. Інших перешкод бути не повинно.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні чудовий день для тих, чия робота пов'язана з ринком цінних паперів. Ви можете отримати високий прибуток, адже все, від загального стану справ, до благоволящих до вас зірок, сьогодні буде сприяти вашому успіху. Не втрачайте свій шанс, інакше потім буде пізно!

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 25 февраля 2020 року для Терезів

Кулінарний гороскоп для Терезів

Про смаки не сперечаються, особливо сьогодні і тим більше - з тими, кому належить харчуватися тим, що ви маєте намір готувати. Не робіть з меню підстави для конфлікту.

Любовний гороскоп для Терезів

В цей день вам не варто відкладати на завтра те, що можете зробити сьогодні або повинні були зробити і зовсім вчора. В цей день не зробите – ніколи не зробите. І ваше особисте життя постраждати від такої недбалості може досить суттєво: ви навіть не уявляєте, наскільки...

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні хороший день для роботи з фінансовою або ділової стороною вашої кар'єри. Практичність - ось якість, що потрібно від вас насамперед.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Нині дуже корисно буде провести масаж обличчя, а якщо у вас немає можливості вибратися в косметичний салон, то ви можете легко виконати комплекс спеціальних вправ і у себе вдома.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Не прагніть до того, щоб зрозуміти все, що відбувається у вашій компанії. Напевно що-то обов'язково з виду пропустіть. Постарайтеся триматися в колії і зробити все можливе для того, щоб не випасти з неї ненароком: наслідки можуть виявитися самими що ні на є сумними.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 25 февраля 2020 року для Скорпіонів

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині зірки радять вам подарувати спокій і спокійний відпочинок своєму організму, так як зараз це саме те, що допоможе вам не тільки відновити сили, але і значно примножити їх.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Зізнайтеся собі у власних почуттях. Ви занадто довго приховували їх від себе, і сьогодні прийшла нарешті настав час дізнатися правду. Визнавши її в душі, вам буде простіше орієнтуватися у ваших відносинах з представниками протилежної статі, робити правильні кроки в бік потрібного людини.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні можете дозволити собі розслабитися, позбутися відчуття недовіри до кого б то не було і взагалі відмовитися від неприємних думок. Завтра наверстаете.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Сьогоднішній день найкраще присвятити традиційній для наших широт кухні - щам, печені, запечене в горщику, пирогів з капустою або м'ясом. Непогані також млинці і оладки зі сметаною. Любителям більш легкої їжі і тим, хто бореться із власною фігурою, доводячи їй правоту власних поглядів на її форму, щі порекомендуємо пісні, а на друге - тушковані овочі з м'ясом або без оного.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

На службі зараз намічається справжній аврал, вам навіть колись буде перекусити, стільки справ відразу навалиться на ваші бідні плечі. Зберіть в кулак всю силу волі, яка у вас є, для вирішального кидка. Скоро та безліч обов'язків, під якою ви загрузли зникне, і у вас буде можливість відпочити.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 25 февраля 2020 року для Стрільців

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам не варто їсти рибу. Інші морепродукти - будь ласка, а ось кістлявих мешканців водної стихії краще залишите на інший, менш алкоголизированный день. Будете уважніше - тоді і їжте. Хіба що вам гарантують, що нічого схожого на кістки в рибі не залишено, і то краще перестрахуватися і є повільно і обережно.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні ви, можливо, будете не дуже ясно собі уявляти, чого ви, власне знаходитеся саме тут, і чого від вас хочуть. Не варто переживати і задавати питання. Зрозумієте пізніше.

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні ви маєте право пограти в маленького вередливу дитину. Всі ваші здійснимих бажання будуть виконуватися вашою половинкою беззаперечно, тому сміливо тупайте ногами, стукайте кулачками і вимагайте тістечка, морозиво і все, що в голову прийде. А ось дачу на Канарах не вимагайте: якщо забезпечити не зможуть, дуже засмутяться і впадуть у депресію.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогоднішній день обіцяє бути вельми продуктивним у плані роботи, але важким і напруженим щодо всього, що стосується особистого самовідчуття. З дорученою вам справою ви легко впораєтеся, але тільки не займайтеся самоїдством, це загрожує нервовими зривами.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

В цей день ваше самопочуття, швидше за все, буде в нормі і не викличе у вас ніяких побоювань. Однак вам варто бути уважними до своєї серцево-судинної системи, щоб не допустити будь-яких проблем у подальшому.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 25 февраля 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

В цей день вам може піти на користь профілактика захворювань суглобів, а також нестачі кальцію в організмі. Особливо на це слід звернути увагу тим, хто не вживає достатньо молочних продуктів.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вас можуть урочисто почастувати якоюсь сильно розрекламованим стравою, яка на повірку виявиться настільки тривіальним і добре знайомим, що вам важко буде стримати гримасу розчарування. Постарайтеся, тим не менш, впоратися з собою - навіщо ображати людей? Вам ніхто не заважає, скуштувати з захопленої фізіономією запропонованого, піти і замовити щось справді екзотичне. Ви кускус коли-небудь пробували?

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогоднішній день дивно гарний для того, щоб звити затишне гніздечко з коханою людиною. Якщо ж це - останнє, чого ви хочете, постарайтеся, щоб він про це не дізнався.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні ваш улюблений чоловік навіщо-то поставить перед собою мету: залякати вас. Причому страхи ці будуть не стільки реальними, скільки перебільшеними їм до неможливості. Справжня фабрика по виготовленню високоякісних слонів мух будь-якого виду. А ви не бійтеся!

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Ведіть справи тільки з тими, кому довіряєте. Яким би вигідним і заманливою не здавалося пропозиція, не поспішайте приймати його: ваші нинішнє партнерські відносини ще себе не вичерпали, а ось нові, не принесуть ніякої користі - найвірогідніше, це просто трюк.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 25 февраля 2020 року для Водоліїв

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вам не варто занадто довго сидіти біля комп'ютера, навіть якщо ваша робота безпосередньо пов'язана з цим дивом техніки. Краще проведіть день за читанням паперових документів, спілкуванням з живими людьми і чаюванням з колегами. Так воно плідніше вийде.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

В цей постарайтеся не надто напружувати очі, оскільки саме зараз підвищується ймовірність погіршення зору. Краще зверніть увагу на різні способи, знімають відчуття втоми і не забувайте про потрібні вітаміни.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Вам нині не рекомендується знущатися над власним шлунком. Як, вже пізно? Ну тоді негайно сідайте на дієту, хоча б на пару днів. Якщо ще ні - насолоджуйтесь простий і ґрунтовної їжею типу біфштекса з яйцем або заливного судака. А на десерт неодмінно замовте добрий шматок шарлотки. І вимагайте, щоб у ній було багато яблук.

Любовний гороскоп для Водоліїв

У народжених під знаком Водолія сьогодні навряд чи вийде знайти спільну мову зі своїм внутрішнім голосом. Головне - не кидайтеся, займіть яку-небудь позицію, і слідуйте їй. Нині не варто демонструвати, що ви в розладі з самим собою - вдома вас не зрозуміють і не пошкодують, а за його межами - взагалі можуть з'їсти.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Приготуйте, на всяк випадок, жилетку. Велика ймовірність того, що ви зустрінете сьогодні людину, якій гостро необхідно в неї виплакатися.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 25 февраля 2020 року для Риб

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні вам доведеться дуже старанно працювати, інакше ваші конкуренти відразу ж настануть вам на п'яти. Ваші суперники чекають - не дочекаються, коли ви допустите помилку в своїх чітких діях. Не дайте їм такої можливості порадіти. Доведіть усім, хто тут краще і перспективніше всіх.

Любовний гороскоп для Риб

Проведіть вечір за переглядом фільмів. Таких, які вам обом подобаються. Спокійний сімейний вечір допоможе влягтися бурі пристрастей, яка кипить останнім часом у ваших душах. Можливо, завдяки цьому тихого вечора вам вдасться уникнути назрівання великої сварки.

Гороскоп здоров'я для Риб

Нині Рибам рекомендовано додавати у звичайні страви різні приправи, наприклад розмарин або куркуму, це не тільки збагатить смак, але і допоможе вам поліпшити травлення і провести профілактику виразки шлунка.

Кулінарний гороскоп для Риб

День сьогоднішній призначений зірками для поїдання коренеплодів, вживання яких так ретельно насаджував Петро Великий. Картопля буде гарний у всіх видах - і в якості гарніру, починаючи з тривіально вареного з дрібно нарізаною зеленню і вершковим маслом або традиційного картоплі фрі, закінчуючи ніжним пюре, і як окрему страву, скажімо - деруни.

Загальный гороскоп для Риб

На те, як будуть розвиватися події сьогодні, чимале, щоб не сказати дивно велика, вплив нададуть справи давно минулих днів. Так як минуле вже змінити не вдасться, протягом нинішнього дня в рамки ваших планів запихнуто бути ніяк не може.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?