Бойовики влаштовують на Донбасі жахливі провокації - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики влаштовують на Донбасі жахливі провокації - перші подробиці

Бойовики влаштовують на Донбасі жахливі провокації - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Проросійські сили на Донбасі щоденно влаштовують нові провокації, щоб дестабілізувати ситуацію на Сході України. Так, 24 лютого бойовики 5 разів порушували режим припинення вогню. Ворог безжалісно обстрілював позиції українських бійців із забороненого "мінськом" озброєння. Варто звернути увагу на те, що тричі ворогом був використаний міномет. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр Об’єднаних сил.

За словами представників ЗСУ, найгарячіше було в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Тут зафіксували три обстріли. Поблизу Мар’їнки – з ручного протитанкового гранатомета, а також з великокаліберного кулемета та стрілецької зброї. Неподалік Пісків – з автоматичного станкового гранатомета та стрілецької зброї; У районі Талаківки – з міномета калібру 82 міліметри бойовики випустили 10 мін, а також вели вогонь з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

Варто зазначити, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики 2 рази обстріляли українські позиції. Поруч із Новотошківським – з міномета калібру 120 міліметрів – було випущено 10 мін. У районі населеного пункту Шуми – з 82-мілметрового міномета, ручного протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета.

На щастя, в результаті обстрілів бойовиків втрат серед українських воїнів немає. Наразі також відомо, що від початку поточної доби окупанти з 82-міліметрового міномета випустили 5 мін по захисникам Талаківки – ніхто не постраждав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?