Бук, тополя, ясен: Захарова шокувала цинічною заявою щодо катастрофи MH17
Категорія
Світ
Дата публікації

Бук, тополя, ясен: Захарова шокувала цинічною заявою щодо катастрофи MH17

Бук, тополя, ясен: Захарова шокувала цинічною заявою щодо катастрофи MH17
Джерело:  online.ua

24 лютого міжнародній спільноті стало відомо, що у справі збитого над Донбасом літака MH17 нарешті з'явився свідок. Про це цього ж дня розповів очільник Спільної слідчої групи Фред Вестербеке в ефірі телеканалу CBS. Окрім того, він наголосив, що жодних сумнівів у причетності "Бука" з РФ у слідства немає. На цю резонансну інформацію миттєво відреагувала скандальна речниця МЗС Росії Захарова. Коментар вона залишила у своїх соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

Очільниця Департаменту інформації й преси та офіційна представниця МЗС Росії у Фейсбуці оприлюднила зухвалий пост, у якому фактично насміхалася над катастрофою MH17, в результаті якої загинули 298 людей. Так Захарова відреагувала на гучну заяву керівника міжнародної Спільної слідчої групи JIT з розслідування катастрофи літака рейсу MH17.

Очільник JIT ствердно відповів на запитання, чи є у слідства свідки запуску ракети. Він також зазначив, що у Спільної слідчої групи немає сумнівів у тому, що літак збили снарядом із ракетної системи "Бук" 53-ї бригади збройних сил Росії.

Варто звернути увагу на те, що суд щодо збиття у небі над Донбасом у 2014 літака MH17 має розпочатися у Гаазі вже 9 березня. Однак одіозна російська дипломатка Марія Захарова цей суд вважає "балаганом".

"Зі свідчень: "Іду я якось лісом. Бук, тополя, ясен". Огидно. З трагедії влаштували балаган", – написала вона в соціальній мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?