Українці з коронавірусом на лайнері - посольство пояснило ситуацію
Категорія
Світ
Дата публікації

Українці з коронавірусом на лайнері - посольство пояснило ситуацію

Українці з коронавірусом на лайнері - посольство пояснило ситуацію
Джерело:  Hromadske

Двоє громадян України з круїзного лайнера Diamond Princess, у яких виявили новий китайський коронавірус, все ще перебувають в лікарні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

За даними українського посольства в Японії, біля берегів якої знаходиться судно, карантин триватиме.

Стан українських громадян наразі покращився, але їх ще не виписують. Це можливо лише після того, як повторний аналіз на коронавірус покаже негативний результат.

Нещодавно депутат Михайло Радуцький заявив про повне одужання українців. Як виявилося, ці відомості не перевірені й неправдиві.

Лайнер Diamond Princess знаходиться під карантином через велику кількість випадків нового коронавірусу. Обмеження оголосили 19 лютого на двотижневий термін. На борту судна перебували 3700 осіб, з яких 25 - українці, що входять до складу екіпажу. Лише двоє з них мають вірус.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Закарпатті громадянина України госпіталізували до інфекційної лікарні із симптомами ГРВІ та розповіддю про те, як він тривало контактував з китайцем. Чоловік працює в Угорщині, а житель провінції Хубей — його роботодавець за кордоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?