Буде розвал: РНБО озвучила прогноз щодо майбутнього РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Буде розвал: РНБО озвучила прогноз щодо майбутнього РФ

Буде розвал: РНБО озвучила прогноз щодо майбутнього РФ
Джерело:  ЛІГА.net

Секретар РНБО Олексій Данілов звертає увагу українців на те, що Російська Федерація наразі знаходиться у доволі складному становищі, тож найближчим часом ми всі отримаємо можливість "побачити її розвал". За словами Данілова, в Росії складні релігійні питання, демографічні проблеми та відносини з Китаєм. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Liga.net".

"Путін це розуміє і тому вибирає зовнішнього ворога. Спочатку це були грузини, тепер ми", - пояснює очільник РНБО.

На його думку, без зовнішнього ворога очільник Кремля не може об'єднати "те, що вони називають росіянами". Данілов також висловив думку, що дуже багато буде залежати від цін на нафту і газ та впливу коронавірусу на Китай.

"Дуже багато питань по газу. Точно буде боротьба за арктичний шельф. І чи зможе Росія витримати цю гонку? Я не впевнений", – додав він.

За словами Данілова, в Росії є різні групи. Глобально тактика РФ - підпорядкувати Україну.

"Але є люди, які хочуть це зробити військовим методом, а є - гібридним. Свого часу Лавров проговорився про їхні доктрини. Вони кажуть, що захищають не росіян, а російськомовних. Тому вони сьогодні роздають паспорти наліво й направо. Хто завгодно у світі, якщо говорить російською, може отримати цей "двоголовий" папірець. Так що питання мови для нас вкрай важливе", - підкреслив глава РНБО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, чого далі можна чекати від Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?