Ми не можемо: в РНБО зробили жорстку заяву про Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми не можемо: в РНБО зробили жорстку заяву про Крим

Ми не можемо: в РНБО зробили жорстку заяву про Крим
Джерело:  ЛІГА.net

У Раді національної безпеки та оборони України наголосили на неможливості водопостачання до окупованого Криму, особливо на умовах компромісу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ліга.net.

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, до повернення українського контролю над пів островом жодне водопостачання з української сторони неможливо.

Таким чином він прокоментував суперечливу заяву лідера парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамії. Той запропонував подати питну воду в окупований регіон в обмін на виведення військ з території Донбасу.

"Моя особиста думка: ми не можемо постачати воду в окупований Крим. Більш того, з політичної точки зору я думаю, що це неможливо. Якщо Російська Федерація повертає Крим, то вода піде туди відразу. Це складне питання. І думати, що є проста відповідь, не можна. Навряд чи Арахамія мав на увазі те, що сказав", - стверджує Данілов.

Нагадаємо, водопостачання в Крим припинили ще 2014 року. З того часу на пів острові існують проблеми з цим напрямком.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у Кремлі також не погодилися з такою ідеєю. Влада РФ зухвало відповіла, що не хоче виставляти Крим у якості предмету торгів. Москва готова розглянути лише пропозиції на комерційній основі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?