Ви повинні це зробити: ЄС звернувся до українців
Категорія
Політика
Дата публікації

Ви повинні це зробити: ЄС звернувся до українців

Ви повинні це зробити: ЄС звернувся до українців

Посол Євросоюзу в Україні Матті Маасікас виступив з важливою заявою. Він підкреслив, що українці повинні належним чином провести земельну та освітню реформи, а також реформу ринку праці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УНІАН"

"Багато реформ досі вводяться - земельна реформа, реформа ринку праці, реформа освіти. Якщо вони будуть втілені належним чином - вони зроблять Україну набагато ефективнішою для життя і процвітання української економіки", - наголосив Маасікас.

За його словами, перед українцями продовжують стояти багато викликів. Посол ЄС згадав про зміцнення верховенства права і боротьбу з корупцією, які залишатимуться найважливішими не в останню чергу для зростання рівня економіки.

Окрім того, Маасікас наголосив, що після очищення банківського сектору потрібні подальші зусилля для відновлення довіри громадян до фінансових установ: зокрема необхідно забезпечити незалежність Нацбанку і поліпшити корпоративне управління державними банками.

"І дехто запитає, особливо від громадянського суспільства, з боку громадян: понад 15 млрд доларів платників податків були витрачені на очистку банківського сектору - чи повернуть щось платникам податків? Чи буде хтось повертати привласнені і вкрадені кошти?" - додав посол.

Політик також підкреслив, що в Україні віддавна назріла необхідність прийняття законопроектів про внутрішній водний транспорт і про залізничний транспорт.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ЄС назвали єдиний спосіб зупинити Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?