Президент Польщі Дуда безстрашно поставив Путіна на місце
Категорія
Політика
Дата публікації

Президент Польщі Дуда безстрашно поставив Путіна на місце

Президент Польщі Дуда безстрашно поставив Путіна на місце
Джерело:  online.ua

Польський лідер Анджей Дуда продовжує демонструвати незламність та безстрашність перед очільником Кремля Володимиром Путіним. Цього разу політик наголосив, що Росія нахабно продовжує агресію проти України і агресивно поводиться з іншими державами. Дуда нагадав міжнародній спільноті, що Путіна потрібно негайно зупинити спільними зусиллями. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання wPolityce.

"Росія - агресор в Україні. Вона не припинила цю агресію, вона як і раніше окупує Крим і території навколо Донецька і Луганська. Вона підтримує так званих сепаратистів і поводиться агресивно і по відношенню до інших держав" - нагадав світовим лідерам польський президент.

Він також звернув увагу на те, що Володимир Путін проводить політику демонстрації сили, наприклад, РФ порушує повітряний простір інших держав.

"Таким чином, вона не є державою, яка, як можна було б сказати, заслуговує довіри і мирним шляхом переслідує свої інтереси" - додав Анджей Дуда.

Окрім того, польський лідер висловив сподівання, що його країні вдасться належним чином відзначити річницю Катинського злочину та Смоленської катастрофи.

Дуда, коментуючи необхідність присутності натівських військ на території держави, наголосив на небезпеці з боку РФ.

"Польща є абсолютним прихильником дотримання міжнародного права, тоді як з боку Росії його чітко і послідовно порушують. Ми багато разів протестували проти цього, захищаючи Україну чи Грузію. Звичайно, Москві це не подобається", — каже Дуда.

Як повідомляв ONLINE.UA, Анджей Дуда  нещодавно звернувся з цікавою пропозицією до українського колеги  Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?