У Путіна ухвалили дивне рішення щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна ухвалили дивне рішення щодо України

У Путіна ухвалили дивне рішення щодо України
Джерело:  online.ua

Новий російський прем'єр-міністр Михайло Мішустін схвалив розпорядження про призначення нового торговельного представника Москви в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний портал правової інформації Кремля.

Посаду отримав Андрій Бабко.

"Призначити Бабка Андрія Володимировича торговельним представником РФ в Україні, звільнив його від посади, яку той обіймав", - говориться у документі.

За відомостями російських медіа, Бабко до того служив торгпредставником РФ в Вірменії. Іншим указом Мішустін затвердив на цю посаду Анну Донченко.

Слід зазначити, що Росія відкликала свого торговельного представника в Києві ще 2012 року. З того часу місце було вакантним через анексію Криму та кремлівське вторгнення на Донбас.

Нещодавно також міністр закордонних справ Сергій Лавров запропонував повернути російського посла в Київ. Контакти на відповідних рівнях майже не відбуваються між країнами через дії Кремля щодо українського сусіда.

Як повідомляв ONLINE.UA, в українському МЗС відповіли кремлівському представнику, що не планують відправляти у Москву своїх дипломатів. РФ не було у списку держав, де Київ погоджував послів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?