Коронавірус пробрався до ще однієї країни ЄС
Категорія
Світ
Дата публікації

Коронавірус пробрався до ще однієї країни ЄС

Коронавірус пробрався до ще однієї країни ЄС
Джерело:  online.ua

Новий коронавірус з китайського Уханя зафіксували в Австрії. Випадок підтверджено на офіційному рівні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Kurier.

За словами губернатора федеральної землі Тіроль Гюнтера Платтера, наразі вірус виявили в організмах двох осіб. Їх спрямували до лікарні Інсбрука. Симптоми — підвищена температура.

Наразі немає інших подробиць щодо інциденту. Лише відомо, що обидва хворих 24-річні мешканці згаданого міста. Напередодні вони повернулися з італійської Ломбардії.

Цікаво, що Ломбардія — це регіон, де стався найбільший в Італії спалах китайського коронавірусу. Загалом у країні зареєстрували щонайменш п'ять смертельних випадків.

Раніше австрійська влада виступила з оголошенням про посилення контролю на кордоні з італійським сусідом. Прикордонники додатково перевірятимуть усіх людей.

Нагадаємо, кількістю хворих у світі наблизилася до 80 тисяч. Паралельно кількість летальних інцидентів — до трьох тисяч. Одужали понад 20 тисяч людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні перевіряють підозру щодо можливого випадку коронавірусу з Уханя. Мешканець Закарпаття тривалий час контактував з громадянином Китаю в Угорщині, який недавно бував у рідному регіоні Хубей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?