Партія Зеленського накинулася із звинуваченнями на Кабмін - причина конфлікту
Категорія
Україна
Дата публікації

Партія Зеленського накинулася із звинуваченнями на Кабмін - причина конфлікту

Партія Зеленського накинулася із звинуваченнями на Кабмін - причина конфлікту
Джерело:  online.ua

Політична сила глави держави "Слуга народу" зізналася, що незадоволена роботою українського уряду. З такою жорсткою заявою в ході брифінгу виступив перший віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук, коментуючи низькі рейтинги Кабміну, передає ONLINE.UA.

"Ми готові робити помилки, але і готові їх швидко виправляти. Мабуть, є очікування, і ці очікування не так швидко збуваються. У фракції Слуга народу теж є багато питань до уряду. Це дискусія. Повірте, на наших зустрічах буває надзвичайно жарко", - сказав Стефанчук.

Окрім того, він зізнався, що саме його не задовольняє в роботі українського уряду.

"Це питання, пов'язані з декомунізацією законодавства. Це був один з перших законопроектів, який провалився у Верховній Раді. Мені хочеться, щоб кращою була комунікація із суспільством", - наголосив Руслан Стефанчук.

 Варто звернути увагу на те, що раніше опитування показало, що президент, Рада і Кабмін стрімко втрачають довіру. За неповних півроку рейтинг довіри до влади в Україні відчутно просів.

Окрім того, 25 лютого український лідер Володимир Зеленський звернувся до КМУ із жорсткою вимогою про боротьбу з корупцією на шахтах. Він нагадав міністрім, що корупціонери заробляють мільйони кожного разу, коли прості шахтарі не отримують заробітку. Глава держави наголосив, що з цим необхідно почати активно боротися.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем’єр-міністр України Олексій Гончарук оголосив у понеділок, 24 лютого, що усі тіньові ринки буде знищено. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?