Ліон - Ювентус: де дивитись матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліон - Ювентус: де дивитись матч Ліги чемпіонів

Ліон - Ювентус: де дивитись матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

У середу, 26 лютого, заплановано перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між французьким "Ліоном" та італійським "Ювентусом". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані турніру.

Зустріч на полі ліонського стадіону "Парк Олімпік Ліонне" почнеться о 22:00 за часовим поясом Києва. Транслюватиме її в Україні телеканал "Футбол 2".

Загалом ці клуби проводили матчі чотири рази. Жоден з них не вдалося виграти "Ліону". Лише один завершився нічиєю.

Востаннє команди зустрічалися на полі в листопаді 2016 року. Тоді жодна сторона не змогла здолати суперника. Гравці спрямували до роздягалень з рахунком 1:1.

Цікаво, що в Італії триває спалах китайського коронавірусу. На тлі загрози місцева влада навіть скасувала окремі масові заходи у різних містах. Зокрема — карнавали.

Закордонні медіа передбачають, що обмеження можуть торкнутися також матчі Ліги чемпіонів у країні. Не виключається навіть перенесення події.

Паралельно у той самий час відбудеться матч між мадридським "Реалом" та англійським "Ман Сіті".

Як повідомляв ONLINE.UA, у вівторок, 25 лютого, о 22:00 почнеться двобій між "Барселоною" з Ліонелем Мессі та італійським клубом "Наполі". Ці команди раніше не зустрічалися в офіційних матчах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?