Чи поїде Зеленський на парад до Путіна - довгоочікувана відповідь
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи поїде Зеленський на парад до Путіна - довгоочікувана відповідь

Чи поїде Зеленський на парад до Путіна - довгоочікувана відповідь

Офіційна Москва не надсилала українському лідеру Володимиру Зеленському офіційне запрошення на святкування 75-річчя перемоги у Другій світовій війні 9 травня 2020 року. Про це інформує Департамент доступу до публічної інформації Офісу президента, передає ONLINE.UA.

"За результатами аналізу реєстраційно-довідкової бази вхідної службової кореспонденції, здійсненого Департаментом документального забезпечення Офісу президента України, запитуваний документ (запрошення – ред) відсутній", - сказано в повідомленні.

Також видання "УП" поцікавилося в Офісу президента, чи отримав глава держави запрошення на парад від Кремля і якою була його відповідь, якщо так, та чи планує український лідер відвідати Москву. Варто зазначити, що прохання прокоментувати пропозицію народного обранця від партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадима Рабіновича направити парламентську делегацію до Москви для участі у параді 9 травня команда Зеленського проігнорувала.

Як відомо, ще влітку 2019 року помічник глави Кремля Юрій Ушаков заявив, що Москва направить президенту України Володимиру Зеленському запрошення на святкування 75-річчя перемоги у "Великій вітчизняній війні" 9 травня 2020 року. Вже цьогоріч, в лютому, нардеп партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабінович запропонував сформувати парламентську делегацію до Москви для участі у параді до 75-річчя перемоги у Другій світовій війні.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, партія колишнього п’ятого президента України Петра Порошенка "Європейська солідарність" вимагає від чинного українського лідера Володимира Зеленського заяви, чи планує він їхати до Москви на парад 9 травня. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?