Вимагаю знищити: Кабмін зважився на безповоротне рішення
Категорія
Україна
Дата публікації

Вимагаю знищити: Кабмін зважився на безповоротне рішення

Вимагаю знищити: Кабмін зважився на безповоротне рішення
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук виступив з гучною заявою. Він підкреслив, що негайно вимагає знищити корупцію в органах Державної фіскальної служби. Глава уряду наголосив, у системі не повинно залишитися жодного працівника, який залучений у корупційні схеми. Ця вимога була озвучена в ході зустрічі з новим керівником ДФС Сергієм Солодченком. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт КМУ.

За словами Гончарука, він чекає від нового керівництва "корінних змін у системі роботи".

"В Україні повинна бути нульова толерантність до корупції на всіх рівнях. Вимагаю тотальне перезавантаження ДФС. Ви повинні змінити принцип роботи – чесні підприємці можуть працювати спокійно, а злочинці будуть покарані", - підкреслив прем'єр.

Як відомо, ДФС почала реструктуризацію у липні минулого року. Варто звернути увагу на те, що додаткові та митні функції відійшли новоствореним державним органам, проте залишилася податкова міліція. Вона продовжує працювати у Державній фіскальної службі до створення нового органу, відповідального за боротьбу з фінансовими злочинами. За попередніми даними, цим органом стане Бюро фінансових розслідувань.

Що цікаво, 24 лютого шостий апеляційний адміністративний суд неочікувано для всіх визнав протиправним звільнення Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби. Таким чином суд залишив без задоволення апеляційні скарги Кабінету Міністрів України.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про конфлікт "Слуги народу" та КМУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?