В Україні перевіряють на коронавірус другу людину - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні перевіряють на коронавірус другу людину - що відомо

В Україні перевіряють на коронавірус другу людину - що відомо
Джерело:  Укрінформ

Інфекційне відділення обласної лікарні в Чернівцях прийняло громадянку України, яка має симптоми ГРВІ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За відомостями Марії Поліщук — заступниці директора Департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА, нещодавно жінка повернулася з Італії. Там зафіксовано потужний спалах китайського коронавірусу, який вбив кількох хворих.

"До Чернівецької обласної клінічної лікарні в інфекційне відділення госпіталізували жінку. Все, що мені відомо наразі, це те, що вона нещодавно повернулась з Італії. Медики її перевіряють", - пояснила посадовиця.

Вона зазначила, що у лікарні ще не коментували поточний стан перевірки на коронавірус. Інформацію нададуть пізніше.

В Італії понад 280 захворіли на новий коронавірус. Кількість загиблих сягнула семи.

Як повідомляв ONLINE.UA, у вівторок, 25 лютого, на Закарпатті перевіряють симптоми ГРВІ в українця, який працював нещодавно в Угорщині. Його роботодавець — громадянин Китаю, який напередодні відвідував рідну провінцію Хубей.

Саме з цього регіону шириться спалах. Там розташоване місто Ухань, з яким безпосередньо пов'язують коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?