В Україні повідомили обнадійливі новини про вбивчий коронавірус
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні повідомили обнадійливі новини про вбивчий коронавірус

В Україні повідомили обнадійливі новини про вбивчий коронавірус
Джерело:  Mukachevo.net

У Міністерстві охорони здоров'я України пояснили, що інцидент з госпіталізованим мешканцем Закарпаття не підпадає під клінічний прояв коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на mukacheco.net.

За словами в.о. гендиректора Центру громадського здоров'я Ігоря Кузіна, остаточні аналізи ще не проведені. Найближчим часом фахівці інфекційного відділення Закарпатської обласної лікарні завершать роботу, однако до того немає можливості говорити про небезпеку.

"Після клінічного обстеження і проведення епідеміологічного обстеження, розслідування такого випадку було встановлено, що цей випадок не підпадає під клінічний прояв нової коронавірусної інфекції, тому така підозра була знята. Однак приклад Закарпаття продемонстрував доволі швидку реакцію як бригад швидкої допомоги, так і лікарняної мережі в цілому", - зазначив Кузін.

Він додав, чоловік звернувся по медичну допомогу після десяти днів з моменту появи симптомів.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Чернівцях госпіталізували до інфекційного відділення жінку, яка напередодні відвідувала Італію та має симптоми ГРВІ. Найближчим часом її стан перевірять лікарі та проінформують, чи пов'язано це зі спалахом вбивчого китайського коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?